“Kawan baik isteri aku tu, Ex-Girlfriend aku dulu…”- Lelaki ‘Pecahkan’ Rahsia Kisah Cinta Lama Waktu Hari Bahagia…

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Pernah tak korang alami cinta monyet? Ala bercinta zaman sekolah-sekolah dulu, masa berstatus budak hingusan lagi, mesti pernah kan.

Lepas tu nak dijadikan cerita jodoh tak panjang, bila sambung belajar ke peringkat pengajian tinggi atau waktu dah kerja jumpa pulak jodoh lain dan ditakdirkan membawa hingga ke jinjang pelamin.

Biasa la tu kalau bercinta then putus di pertengahan jalan, orang kata nak cari ‘experience’.

Nak dijadikan cerita, seorang lelaki @wanamirazman pada 12 Disember telah memuat naik gambar di twitter miliknya sehingga menjadi viral, korang nak tau kenapa? Korang tengok sendiri gambar kat bawah ni.

You think your relationship is weird?

My wife’s best friend is my ex girlfriend.

Tudiaaa caption, mengundang betul tapi ni bukan rekaan guys sebab ianya benar-benar berlaku.

Walaupun ramai yang beranggapan akan ade situasi ‘awkward’ tapi lelaki ni kata mereka bertiga sangat baik dan okey dengan situasi tersebut..cayalah!

Malah paling best, ex-girlfriend lelaki tu turut menjadi orang kuat perkahwinan dia dan isterinya apabila, perempuan tu menjadi salah seorang bridesmaid isterinya..yelah kawan baik isterinya kan, ni baru profesional.

Admin ingat story tu stop sampai sini je, rupanya lepas story tu jadi viral macam-macam komen yang diberikan netizen.

Ada yang mengucapkan tahniah atas perkahwinan, ada yang tanya kenapa putus dengan ex-gf malah ade yang membawang kat lelaki tu supaya kahwin je dengan ex dia..admin terhibur weh haha..

B*bi ngko jantan, kawin dgn bff aku…….

Plot twist, jadi bini kedua…..

Dua2 jd ex sebab perangai cam b*bi

Sumber : Twitter

Admin doakan semoga lelaki ni bahagia dengan isterinya, dan kepada ex-gf lelaki tersebut diucapkan semoga mendapat suami yang baik dan hensem macam admin…ecehhh hahaha..

Baca : Eh, dah kahwin? Tak jemput pun Perangai Ramai Melayu Suka Buat Pengantin  Keluarga Sentap!

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Isa Zubir

Sejenis manusia yang sempoi, masuk air dan kuat makan. Spesis makhluk yang kalau gelak tak ingat dunia, tapi tak perlu risau sebab aku still waras lagi. Perkara paling penting dalam hidup aku - FAMILY dan KERJAYA, yang lain jatuh nombor dua.