“Kau cerai bini mengandung, kau ambik janda ke…” – Selamba Sajat ‘Carut’ PU Abu Dekat IG Live

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



“Kau cerai bini mengandung, kau ambik janda ke…” – Selamba Sajat ‘Carut’ PU Abu Dekat IG Live

&nbsp
 
00:00 /
 
1X

Kalau sebut je nama Sajat, mesti ada banyak video lawak dia yang bermain dekat fikiran korang kan? Sebab dia sendiri sangat aktif dekat Instagram, boleh kata setiap hari buat live.

Paling latest, Sajat ada buat IG Live promote bisnes barang kemas yang dia jual tu. Semua tahu dia jenis cakap mulut pung pang, ada je yang selalu dapat perhatian kan?

Sumber: Twitter

Kali ni, sambil promote barang kemas tu dengan selamba Sajat ‘carut’ PU Abu pasal kes dia cerai bini mengandung untuk kahwin dengan janda tu. Sambil staf sarungkan cincin emas dekat jari dia, Sajat cakap,

Pakai ha, siapa siapa nak bernikah ke. Nak nikah nombor 1 ke, nak tambah koleksi ke, nak tambah bini ke, kan? Kau cerai bini mengandung, kau amik janda ke? Aiyaa carut!”

Apa lagi, memang ramailah dekat Twitter tu support Sajat perli PU Abu. Mana tidaknya, memang sekarang satu Malaysia tengah panas dengan kes dia ceraikan isteri tengah mengandung tu.

“Sajat on point!”

“Padu dia perli tu.”

Sajat macam tu pun faham perasaan perempuan.”

Sumber: Twitter

Lepas viral je kes PU Abu ni sejak minggu lepas, bermacam jenis kecaman dia dapat sebab netizen bengang dengan apa yang dia dah buat. Ada juga yang buka mulut cerita pasal perangai PU Abu yang tak senonoh dan tidak menunjukkan keperibadian yang baik.

Baca: “Dia tanya SAIZ BRA” – Individu Dedahkan PU Abu Gila Seks Suka Kikis Duit Perempuan?

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Sue Idris

Seorang ibu. Siapa cakap anak aku tak comel siap eh!