in

“Kalah orang dapat KWSP” – Anak Neelofa Dapat Duit Raya Sampai RM14k?

Collage 2

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Masa kecik dulu kumpul duit raya adalah benda yang paling dinanti-nantikan. Mana taknya, time tu lah dapat merasa nak pegang duit sendiri. Sekarang ni tumpang excited anak je lah tolong kirakan duit raya dorang.



Baru-baru ni, anak kepada pasangan Neelofa dan Haris, Muhammad Bilal telah mendapat perhatian ramai bila ibunya yang juga bekas pengacara telah memuat naik sesi mengira duit raya.

Dalam video yang dimuat naik di TikTok Neelofa ini, dapat dilihat pasangan ini telah memanjatkan kesyukuran atas rezeki yang diterima oleh anak sulung mereka itu ketika menyambut Syawal pertamanya.

Dapat dilihat terdapat banyak susunan duit yang rata-ratanya terdiri daripada wang kertas RM100. Dalam video ini juga Neelofa turut mengatakan jumlah duit raya yang diterima oleh anaknya itu adalah sebanyak RM14,000! Wow, dahsyatttt

@neelofa

♬ Eid Mubarak – Aayat Arif

Menerusi ruangan komen, rata-rata netizen teruja melihat duit raya yang diterima oleh Bilal ini lebih-lebih lagi bila jumlahnya lagi banyak dari wang KWSP yang boleh dikeluarkan sebelum raya haritu.

Screenshot 2022 05 09 At 3.33.47 Pm Down

Seronoknya, baru pertama kali beraya dah dapat duit raya banyak macam tu. Memang rezeki Bilal betullah. 

 

Baca: “Kalau ada masa tepat Lofa akan kongsi” – Neelofa Jawab Desas Desus Kini Sedang Hamil

Ft Lofa Jawab Spekulasi Hamil 1

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.