Gambar Bogel Anak Rozita Che Wan Tersebar?

Kalau dah namanya artis, mesti akan terpalit macam-macam kontroversi termasuklah hal seperti video seks atau gambar bogel yang kita sendiri pun tak tahu sejauh mana kesahihannya. Tapi kali ni, bukan retis je yang terpalit. Anak retis pun boleh terheret dengan macam-macam kontroversi tau!

Terbaru menurut sebuah portal, gambar bogel seorang lelaki mirip wajah anak Rozita Che Wan, Ammar Effendy dilihat tersebar luas di media sosial baru-baru ni. 

Sumber: Blog

Dua keping gambar tu perlihatkan ‘Ammar’ macam tengah posing sambil tutup bahagian kemaluan dia. Tak tahulah sama ada gambar ni real ataupun dah kena edit, tapi sebuah portal hiburan claim yang gambar anak sulung Che Ta ni sengaja disunting untuk jadi pelepas nafsu individu tak bertanggungjawab. Aduii macam ni pun ada ke?

Sumber: Blog

Namun sehingga kini, tak ada kenyataan rasmi daripada pihak Che Ta mahupun Ammar Effendy sendiri. Sama-samalah kita nantikan.

Kalau betul pun gambar anak Che Ta, tak baik korang sebarkan aib orang tau! Haihh macam-macam. 

Baca: Zul Ariffin Akui Ramai Berikan Pandangan Nakal Lepas Gambar Anu Tersebar

Ditulis oleh Syaida Ismail

Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!