in

“Eh apasal tu?” – Netizen Tersengih Dengar Nabila Razali Nyanyi ‘Live’ Sebab…

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Semenjak kita dalam PKP ni, dah lama rasanya kita tak tengok persembahan live artis kegemaran kita. Kalau tengok pun kat TV je, tu pun takde penonton dekat studio.


Kali ni admin nak share pasal seorang penyanyi yang buat show live dekat TV, Nabila Razali. Tampil dengan single terbaharu berjudul ‘Peluang Kedua’, Nabila tampil di kaca TV memperdengarkan lagu beliau itu. Tapi apa yang menarik perhatian netizen ialah, beliau ‘tersumbang’ tanpa sengaja. Kalau korang nak tahu part mana yang Nabila Razali ‘tersumbang’ tu korang boleh tengok video oleh @FLjasmay kat bawah ni.

 

Eh kenapa tu?

Admin pun tak berapa pasti kenapa boleh terkeluar suara macam tu dari Nabila Razali ni. Tapi yang admin tahu, menyanyi live ni bukan senang. Kalau recording tu boleh lah letak autotune nak cover sana sini.

Mungkin tak sempat lalu air kat tekak tu. Biasalah, raya kan, pekena biskut raya sampai terlekat kat tekak sebelum show. 

Itulah, nama lagu pun ‘Peluang Kedua’, bagi lah dia peluang untuk improve. Kalau kedua tak cukup, ketiga, keempat, kelima semua kita bagi. 

Betul, sebab tu admin cakap awal-awal lagi yang nak menyanyi live ni susah. Tapi Nabila tetap steady confident teruskan menyanyi macam tak ada ada yang berlaku. Keep up the good work Nabila Razali!

 

Baca: “Dia ada otak kotor tak malu pulak?” – Nabila Razali ‘Ditegur’ Netizen Sebab Pakai Baju Jarang Tapi..

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.