Digelar Orang Kaya Baru, Ramai Tak Tahu Dengan ‘Wechat’ Pun Boleh Dapat Duit Beribu-Ribu.

Rocket WOBDapatkan berita yang paling viral setiap hari:



Sempena nak dekat Tahun Baru Cina ni mesti ramai yang nak cari duit lebih kan? Nak beli baju baharu, kasut baharu, aksesori baharu kalau boleh semua nak serba baharu.

Tapi bila fikir-fikir balik macam mana la nak cari duit lebih? Takkan la nak buat ‘overtime’ sampai lewat malam? Atau buat kerja ‘part-time’ masa weekend? OMG please la, badan dah penat kot hujung minggu la masa nak spend time dengan family, kawan-kawan atau yang tersayang.

2 cara mudah menang RM5,000 dengan WeChat Pay MY

  1. Promo 1 : Goncang & Menang dengan ‘Shake Bonus’
  2. Promo 2 : Kupon ‘Giveaway’

Promo 1 : Belanja RM5 boleh menang sampai RM5,000

Pertama sekali, make sure korang ada aplikasi WeChat version terbaru iaitu 7.0.3 (kalau tak ada, korang reinstall la balik tau), haa jangan nak fikir bukan-bukan yer sebab dengan Wechat ni lah korang boleh menang sampai RM5,000 tau..aishh betul ke ni? Macam mana eh?

Step lepas tu mudah je, korang just perlu berbelanja RM5 dan bayar menggunakan WeChat Pay MY tapi make sure lah kedai yang korang pergi tu terima pembayaran menggunakan e-wallet jenis ni.

Sumber : WeChat FB

Lepas tu, DONE! Tak susah kan, korang je fikir bukan-bukan.

Korang tinggal buka je bahagian WeChat Pay MY then klik pada ‘Shake Bonus’ and goncang lah handphone korang sambil doa supaya korang ‘Ong’ dan dapat wang besar..wahh senangnya!

Tapi ingat, berita gembira ni hanya dalam tempoh 28 Januari hingga 17 Februari je tau.

 

Sumber : WeChat FB

 

Boleh ‘Shake Bonus’ sampai tiga kali weh!!!

Dengan ‘Shake Bonus’ tu korang berpeluang menang kupon bernilai sehingga RM66 atau dapat ‘Angpau’ sehingga RM88.

Korang jangan risau tau, korang boleh goncang bukan sekali, bukan dua kali tapi sampai tiga kali sehari jadi memang senang sangat korang nak ‘buat’ duit sempena Tahun Baru Cina ni just goncang! goncang! goncang!

Makin kerap korang ‘shake’ makin banyak korang menang, jadi siapa cepat dia dapat!!..kalau tiap-tiap hari goncang lagi bagus!

 

Sumber : WeChat FB

Eh lupa pulak admin nak bagitau, semua kupon atau angpau yang korang dapat tu akan dimasukkan dalam e-wallet WeChat Pay MY masing-masing.

PERINGATAN: kupon yang mempunyai nilai paling tinggi akan digunakan dahulu manakala kalau korang dapat lebih daripada satu kupon nilai sama, kupon yang tamat tempoh paling awal akan digunakan dulu.

Untuk angpau pula, duit yang korang terima tu akan luput kalau korang tak buka ‘angpau’ tersebut, so make sure dapat angpau je terus buka okay.

Paling penting setiap kupon yang diterima adalah sah digunakan dalam tempoh 14 hari selepas korang dapat kupon tu.

Mudah sangat korang nak menang RM5,000 tu kan just dengan WeChat Pay MY je.

 

Promo 2 : Log in kat WeChat Pay MY pun terus dapat duit

Sumber : WeChat FB

Berita gembira buat semua pengguna WeChat Pay MY juga sebab korang juga dapat kupon bernilai RM12 secara automatik hanya dengan menggunakan e-wallet korang sepanjang tempoh 28 Januari hingga 17 Februari.

Cara-caranya seperti berikut :

  • Log in ke skrin utama WeChat Pay MY – Dapat kupon RM2 serta-merta
  • Tambah nilai e-wallet minima RM10 – Tebus kupon RM5
  • Rangkaikan kad debit dengan akaun WeChat Pay MY – Tebus kupon RM5

Kupon-kupon yang korang dapat tu boleh ditebus di semua pedagang WeChat Pay MY tapi ia tertakluk kepada perbelanjaan minimum sebanyak RM10 tau.

Tapi kedua-dua promosi ni adalah berkonsepkan ‘first come first serve’ , so apa tunggu lagi cepat-cepat la ‘shake’ untuk menang angpau dan jangan lupa claim kupon korang sebelum habis!!

Kalau nak tau lebih lanjut, korang klik SINI okay.

So dah nak CNY ni kan, apa kata korang gunakan WeChat Pay MY kalau nak beli barang-barang keperluan, mana tau korang ‘Ong’ tup-tup jadi pengguna bertuah menang sampai RM5,000, raya sakan la CNY ni kan.

Rocket WOBDapatkan berita yang paling viral setiap hari:

Ditulis oleh Isa Zubir

Sejenis manusia yang sempoi, masuk air dan kuat makan. Spesis makhluk yang kalau gelak tak ingat dunia, tapi tak perlu risau sebab aku still waras lagi. Perkara paling penting dalam hidup aku - FAMILY dan KERJAYA, yang lain jatuh nombor dua.