in

“Dia tak suka kucing biru” – Netizen Berdekah Tengok Kucing Ini Jatuhkan Replika Doraemon Tuannya

2Doremon

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Sapa yang tak kenal Doraemon kan? Watak kucing dari masa depan berwarna biru sudah pasti sinonim dengan masyarakat Malaysia. Admin pasti, mesti semua orang pernah ada rasa teringin nak seekor Doraemon kat rumah kan.



Walaupun tak dapat Doraemon yang hidup, seorang lelaki ini berjaya membeli seekor Doraemon yang dibina dengan Lego. Tapi apa yang menarik dan buat netizen semua berdekah ialah replika Doraemon tu telah dimusnahkan oleh seekor kucing. Kalau korang tak percaya, cuba tengok tweet oleh @UvuvwevwevOssas kat bawah ni.

Screen Shot 2019 12 29 At 11.53.22 Am Screen Shot 2019 12 29 At 11.51.22 Am Screen Shot 2019 12 29 At 11.51.32 Am Screen Shot 2019 12 29 At 11.51.41 Am Screen Shot 2019 12 29 At 11.51.55 Am

 

Jealous lah tu

Bertuah punya kucing, dia boleh musnahkan replika Doraemon tu. Nasib baik comel, kalau tak dah lama hantar kat pasar. Baru dia tahu.

Screen Shot 2019 12 29 At 11.49.07 AmScreen Shot 2019 12 29 At 11.50.11 AmMemang jenis yang tak boleh terima persaingan kucing ni. Mana boleh ada dua raja dalam satu rumah. Sebab tu lah kot dia musnahkan Doraemon tu.

Screen Shot 2019 12 29 At 11.49.36 AmStress betul kucing tu sampai dia knock down habis berkecai Doraemon tu. Kalau admin jadi tuan dia, taktau lah nak menangis ke dah geram. Semua rasa ada.

Screen Shot 2019 12 29 At 11.50.41 AmApa yang kucing tahu selain tidur, makan je lah kan. Boleh jadi dia ingat Doraemon tu makanan, sebab tu dia musnahkan nak tengok ada makanan ke tak dalam tu.

Screen Shot 2019 12 29 At 11.51.09 AmMemang nakal pun kucing ni. Dah runtuh benda tu boleh pulak dia terlentang kat situ. Eeee nasib baik comel.

 

Baca: “Doraemon tu kawan imaginasi dia” –  Kisah Sedih Watak Sebenar Nobita Penghidap Schizoprenia Sebelum Bunuh Diri

Screen Shot 2019 12 29 At 12.42.09 Pm

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.