in

“Dapat tahu video seks dia tersebar online” – 12 Remaja Lelaki Israel Jadi Mangsa Fitnah Rogol Gadis 19 Tahun

Israel6

Kalau korang ingat, sebelum ini pernah digemparkan dengan kes insiden tragis yang menimpa nasib remaja wanita 19 tahun apabila dia dirogol bergilir-gilir oleh 12 remaja lelaki Israel.

Dia dikatakan termakan ‘umpan’ daripada seorang lelaki yang dia selalu hubungi di Instagram untuk mengadakan hubungn seks. Namun dia ditipu apabila sejurus sahaja dia sampai ke bilik hotel lelaki tersebut, bilik itu diserbu oleh rakan-rakannya.

Dia dirogol bergilir-gilir dan mangsa pada waktu itu dalam keadaan trauma ketika sedang buat laporan polis.

 

Takut sebab video seks tersebar online

Israel4

Kesemua 12 remaja lelaki tersebut telah ditangkap, tapi lepas 5 bulan insiden itu berlalu. Semua remaja lelaki tersebut sebenarnya yang diumpan oleh wanita tersebut.

Israel2

Rupa-rupanya, 12 lelaki Israel itu sebenarnya tengah holiday di Ayia Napa. Segalanya terbongkar apabila kenyataan yang diberi agak mencurigakan pihak polis.

Katanya, dia membuat laporan palsu dan memfitnah 12 lelaki tersebut setelah mendapati rakaman seksnya telah tersebar secara online. Lapor The Sun.

Israel

Maknanya disini memang benar dia melakukan hubungans seks tapi cerita tu ditokok tambah sebab takut video seks dia dengan salah seorang daripada 12 orang lelaki itu viral.

Polis juga mengatakan kenyataan penarikan baliknya diperolehi selepas lapan jam dari semalaman bertanya dari polis semasa dia mengalami gangguan tekanan trauma.

Israel3

Kenyataannya fitnahnya itu telah ditarik balik selepas 8 jam tak tahan ‘bermalam’ di balai polis untuk disoal siasat memandangkan dia sedang mengalami serangan trauma.

Remaja wanita itu didapati bersalah manakala kesemua 12 lelaki tersebut telah dibebaskan

 

Baca : “Dorang bergilir-gilir…” – Gadis Jadi ‘Lauk’ 12 Lelaki Lepas Setuju Untuk ‘Bersama’ Rakan Mereka

Aiya