in

“Dalam Grin*r tu memang aku” – Suhaimi Saad Mengaku Tawar Servis Urut di Dating Apps?

Baru-baru ini hangat diperkatakan tentang isu seorang penyanyi lelaki yang sudah beristeri membuat khidmat urut dalam satu dating apps.

Ia selepas ada portal mendedahkan mesej perbualan itu daripada seorang pembacanya.

 

Servis urut

Individu itu menjejaki selebriti tersebut semasa di Terengganu, dia dapat mengesannya daripada radar berhampiran dalam aplikasi itu dimana penyanyi tersebut menawarkan khidmat urut berharga RM50 sejam.

Penyanyi itu juga dikatakan ada buat khidmat urut batin, menurut individu ini ketika penyanyi itu buat live bunyi notifikasi daripada apps itu selalu kedengaran.

Katanya bunyi itu selalu digunakan dalam aplikasi TikTok.

Selepas identiti penyanyi itu didedahkan, individu ini menggunakan gambar isteri dia dan ia membuatkan selebriti tersebut marah dan muat naik status di media sosial.

Individu itu terus ganggu selebriti ini ketika berada di Kota Bahru. Penyanyi tersebut muat naik mesej yang sama di media sosialnya.

Ramai yang tertanya-tanya siapakah gerangan artis tersebut.

 

Dalam Grin*r tu memang aku – Suhaimi Saad

Selepas isu ini viral, dilihat Suhaimi Saad ada mengeluarkan kenyataan di Facebook 41 minit lepas sepanjang artikel ini ditulis.

Dalam status itu, dia menjelaskan bahawa dirinya ada membuat khidmat urut dalam aplikasi tersebut, tetapi dia sama sekali tidak ada menawarkan khidmat untuk melakukan perkara songsang.

Dia juga gesa agar gosip ini segera diberhentikan kerana individu yang ‘gali’ pasal dirinya ini ada kongsikan perbualan jika khidmat ‘lain’ ditawarkan.

kau datang mintak nak isap.
orang tu dah jawab dia tak buat sebab dia tukang urut.
ko balas dengan rasa hampa.
bila dia letak harga,kau gi viralkan cakap dia tawar khidmat isap ko*e.
ko ni orang ke b*bi?

Ini respon Suhaimi Saad :

“Stop la gosip gayboy dan tuduhan buat servis isap kot* tu.
Tak elok.korang hanya akan himpun dosa je.dan kalau betul pun,kenapa”

 

Baca : Pilih Untuk Tidak Hantar Anak Ke Sekolah, Suhaimi Saad Kini Tubuh Kumpulan Nasyid Bersama Anak-anak & Isteri

Sumber: Facebook