in

“Dah tak ada tempat lain ke” – Barista Terduduk Bekas Kekasih Shoot Pre Wedding Di Tempat Kerjanya

Ft Indo 3

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Dalam setiap hubungan percintaan ada yang kekal hingga ke jinjang pelamin, namun ada juga hubungan yang terhenti di tengah jalan.



Nak buat macam mana, semua tu kan takdir Tuhan. Siapalah kita nak mengubahnya…

Seperti kisah barista di Indonesia ini, dia didatangi tetamu tidak diundang sewaktu sedang bekerja.

Menerusi perkongsian rakannya @iwan_ocsetiawan22, lelaki tersebut yang sedang bekerja di sebuah kafe didatangi bekas kekasihnya dan bakal suami wanita itu.

Tujuan asal wanita itu hanyalah untuk mengambil gambar pre wedding namun kedatangannya itu tentu sekali merobek hati bekas kekasihnya.

@iwan_ocsetiawan22

Sakitnya ke ubun”ini mah , mantan ga ada akhlak 😏😌

♬ original sound – Iwan Ocsetiawan – Iwan Ocsetiawan

Amboi, lagu backgroud pun boleh tahan meragut jiwa!

Ingatkan barista tu chill, je tapi dah tiba-tiba terduduk tu boleh bayanglah betapa kecewanya hati lelaki tu.

Aduh, ex girlfriend dia ni pun macam tak ada tempat lain je nak pergi, saja nak bakar line ke apa.

Min harap lelaki tu bangkit dan jangan tunjuk sangat lemah tu, nanti orang senang pijak kita. Korang macam mana, ada pengalaman macam ni ke?

 

Baca : Dah macam demam kuning pulak Guna Petua Ibu Letak Kunyit Di Muka, Tapi Lain Pula Jadinya

Ft Mask 2

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.