“Dah ada bini pun buat benda ni lagi” – Perangai Pelik Cikgu Ini Buat Netizen Geli

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Perkahwinan bukan semata-mata untuk memuaskan nafsu sahaja. Lebih dari itu yang kita akan hadaoi bersama pasangan kita. Cari duit sama-sama, susah senang sama-sama, jaga anak sama-sama dan lain-lain lagi lah.

Tapi kenapa masih ada orang yang suka sangat mencari skandal walaupun sudah berpasangan? Persoalan yang sering timbul dan selalunya akan meruntuhkan rumah tangga yang terbina. Begitu juga yang berlaku kepada @nbllna_ bila cikgunya menghantar mesej yang berbaur lucah. Tak pasti apa motif sebenar cikgu tersebut, tapi korang nilai lah sendiri.

Dah ada anak pun buat perangai pelik lagi

Kalau ikutkan apa yang cikgunya hantar ni macam pelik. Lepas tu rindu-rindu pulak

Kalau borak biasa tu okay lah lagi. Ni bila start sebut benda pelik-pelik ni lain macam jadinya.

Biasalah tu cakap gurau nak kawin apa semua. Tapi tak sangka pulak one thing lead to another. Lain macam cikgu ni. 

Masalah gak dapat cikgu yang lain macam ni. Sembang lucah dengan student yang under-age ni memang buat orang geli. Dasar pedofilia

Lain macam betul pedofilia. Suka dekat orang bawah umur ni bahaya weh. Takut jadi benda lain je. 

Sepatutnya kena jadi macam ni lah. Cikgu patut jadi mentor kepada anak murid. Bantu bagi nasihat dari segi kerjaya dan masa depan. Bukan menggatal.

Betul, ada bukti terus buat laporan. Biar pihak berkuasa ambil tindakan yang sewajarnya. Takut dia ulang lagi dan buat dekat orang lain pulak. Bahaya weh!

 

Baca: Pengajar Sekolah Memandu Gatal Tanya Warna T*tek Pelajar Perempuan Masa Tengah Mengajar

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Fahmy Rosli

Seorang Chef, pendengar muzik indie tanah air dan peminat tegar Kugiran Hujan. Optimis dan berwawasan. Motto hidup; “Mana ada perjuangan yang patah”.