‘Concealer’ Ni Bukan Je Tolong ‘Cover’, Tapi Boleh Merawat Jerawat Lagi Tau!

Pasti ramai orang suka tanya… Wujud ke produk make up yang tutup jerawat dan boleh merawat sekaligus? Nah! Admin ada satu barang nak recommend kat korang.

Hiruscar Anti Acne Spot Cover Fluid 2 in 1 Conceal and Treat ‘main weapon’ untuk ‘cover’ jerawat di muka

Untuk pengetahuan, Anti Acne Spot Cover Fluid 2 in 1 Conceal and Treat ini merupakan produk untuk tutup jerawat yang ada pada muka. Ye lah, dah tumbuh nak buat macam mana, bukannya boleh hilang/baik on the spot kan?

Jadi pakai lah produk baru keluaran Hiruscar ini sementara nak tunggu jerawat tu baik. Eh chop! Ada lagi best pasal produk ni.

 

Berperanan sebagai ‘concealer’ & sekaligus merawat jerawat!

.

Satu-satunya produk make up yang boleh merawat dalam satu masa. Lagi best, ianya memang travel friendly. Sangat light dan mudah dibawa ke mana mana!

 

Cara pakai semudah abc!

Produk ni sangat mudah sebab tak perlu nak tuang ke tangan sebelum nak apply dekat muka, sebab bentuk macam pen and it comes with a tip yang act like a brush! Hanya perlu:

  1. Prep muka dengan tonermoisturizer dan sunscreen terlebih dahulu.
  2. Guna primer dan letakkan produk Hiruscar Anti Acne Spot Cover Fluid 2 in 1 Conceal and Treat di bahagian yang berjerawat.
  3. Teruskan dengan foundation dan langkah-langkah make up yang seterusnya sampai selesai!

Orang kata, bila muka ada jerawat ni kita kena bagi kulit ‘rehat’ daripada segala jenis make up untuk bagi ia kembali sihat kan? Dah tak boleh pakai dah kata-kata tu sebab adanya produk Hiruscar Anti Acne Spot Cover Fluid 2 in 1 Conceal and Treat ni!

 

6 sebab kenapa admin ‘recommend’ korang pakai ni

Haa, ini yang admin nak bagitahu korang, jerawat kat muka admin ni pun suka muncul tanpa diduga. So, admin sendiri dah cuba, sebab tulah admin recommend untuk pakai ni, memang the best sebab…

  1. Kulit takkan berminyak! Makeup ni kan lagi lama kita biarkan kulit jadi berminyak, tu yang makin tumbuh jerawat tu.
  2. Rasa smooth je masa pakai, so tak adalah muka sakit masa sapu kat jerawat tu.
  3. Jimat! Makeup dalam masa yang sama boleh merawat jerawat!
  4. Selamat! Tak menggunakan bahan kimia terlarang!
  5. Makeup takkan terjejas! Lagi best pakai yang ni daripada produk komersial lain. Serious weh!
  6. Masa pakai tu, jerawat tak nampak, memang cover muka admin punya!

Seriously, lepas pakai Hiruscar Anti Acne Spot Cover Fluid 2 in 1 Conceal and Treat ni, admin tak kisah nak keluar rumah. Bestnye!

Oh? Nak beli kat mana? Korang boleh dapatkan produk ni kat Watsons dan farmasi terpilih yang lain, harga pun cuma RM27.30 je! Jangan kata admin tak payung okay!

Lobak Merah ialah laman socialtainment #1 di Malaysia. Dapatkan isu-isu viral setiap hari.