“Cikgu tegur kena saman, cikgu marah kena saman”- Budak Sekolah PEREMPUAN Selamba Sedut Vape Kat Bus Stop

Sejak dua menjak ni kita banyak di ‘hidangkan’ dengan berita mengenai cikgu dan pelajar. Ada yang baik dan ada pula yang sebaliknya.

Terbaru pasal guru merotan pelajar selepas pelajar tersebut didakwa memanggilnya pondan, sampai buat laporan polis lagi. Tapi kemudiannya kes itu selesai di luar balai apabila kedua-dua pihak capai kata sepakat.

 

Pelajar perempuan selamba hisap vape kat public…

Kali ni admin nak kongsi mengenai post di laman facebook ni, mengenai seorang pelajar perempuan yang tak segan silu menghisap vape kat bus stop.

Korang tengok sendiri kat bawah ni.

Cikgu tegur kena saman, cikgu marah kena saman. Habis tu salah siapa kalau budak2 jadi macam nie?? Tempat open macam nie…

Posted by Gossip Warrior on Thursday, July 11, 2019

 

Cikgu tegur kena saman, cikgu marah kena saman. Habis tu salah siapa kalau budak2 jadi macam nie?? Tempat open macam nie boleh slambe derrrkk je isap vape.

Makcik2 kat sini masing2 terkejut . Haiyoo . Budak jaman now 🤦🏻‍♀️

 

Korang boleh nampak dengan jelas pelajar tersebut masih lagi memakai uniform/pakaian dengan logo sekolah.

Malah pelajar tersebut dilihat tanpa segan silu menghisap vape dikawasan tersebut.

Rata-rata netizen seakan ‘malas’ dan ‘muak’ dengan perangai remaja zaman sekarang yang seperti tak boleh ditegur langsung.

 

“Biarlah, tugas guru kan mengajar jerrr…”

 

Korang rasa macam mana? Siapa yang harus dipersalahkan bila berlaku macam ni…hurm

Baca : Bantulah saya di akhirat, tariklah saya ke syurga Netizen Terharu Lihat Video Guru Peluk Cium Pelajar Istimewa Tular

Ditulis oleh Isa Zubir

Sejenis manusia yang sempoi, masuk air dan kuat makan. Spesis makhluk yang kalau gelak tak ingat dunia, tapi tak perlu risau sebab aku still waras lagi. Perkara paling penting dalam hidup aku - FAMILY dan KERJAYA, yang lain jatuh nombor dua.