in

“Ceria betul!”- Netizen Terhibur Tengok Pesakit Covid-19 & Frontliner Berzumba

2Maeps

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Seperti yang sedia maklum, bilangan kes Covid-19 di Malaysia masih bertambah saban hari. Usaha kerajaan untuk mengasingkan mereka yang terkena Covid-19 adalah dengan menempatkan mereka di hospital kerajaan atau di dewan yang besar seperti MAEPS, Serdang, Selangor.



Walaupun dalam kuarantin, pesakit Covid-19 di MAEPS Serdang masih boleh menghiburkan hati mereka dengan usaha dari barisan frontliner. Korang boleh tengok dorang berzumba dalam video @abampareh kat bawah ni.

 

Ceria betul!

Amboi, bukan main enjoy semua ye. Dah macam kem jati diri zaman sekolah dulu admin tengok. Harap semua pesakit cepat sembuh dan frontliner diberikan kekuatan untuk bekerja ye.

Screenshot 2021 01 16 At 2.35.54 PmBetul, kita patut ucapakan terima kasih kepada forntliner yang tak berhenti-henti bekerja bagi mengekang wabak ini. Sempat lagi tu nak bersenam dengan pesakit. Memang terbaik lah!

Screenshot 2021 01 16 At 2.36.33 PmItulah yang admin cakapt tadi. Macam kem zaman sekolah dulu. Masing-masing enjoy dan dapat kawan baru.

Screenshot 2021 01 16 At 2.37.30 PmExtra effort macam ni bagus sebab kita kena kekal positif dengan enjoy. Kalau menyendiri takut jadi penyakit lain pulak. Biar Covid je negatif, mental kekal positif. 

 

Baca: “Comel je joget ramai-ramai” – Netizen Terhibur Tengok Askar Joget Ramai-ramai Di Padang Latihan

Screenshot 2021 01 16 At 2.39.46 Pm

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.