in

“Comel je joget ramai-ramai” – Netizen Terhibur Tengok Askar Joget Ramai-ramai di Padang Latihan

1Joget

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Korang pernah join Zumba tak? Tak pun senam aerobik zaman sekolah dulu. Mesti best kan dapat joget ramai-ramai dengan kawan-kawan.



Ni ada satu video yang admin nak share pasal joget ramai-ramai ni. Viral kat Twitter satu video askar negara jiran joget sambil lengkap beruniform. Korang boleh tengok video @Cobeh09 kat bawah ni.

 

Comel je ramai-ramai

Memang sempoi lah admin tengok dorang menari ramai-ramai tu. Cuma admin musykil sikit, tu lagu original ataupun ada orang edit video dan letak lagu Tiktok tu.

Screenshot 2020 08 09 At 11.40.00 AmOhh.. dah lama lah joget macam ni ada. Ingatkan kena denda ke apa tadi. Tapi memang enjoy betul semua kan.
Screenshot 2020 08 09 At 11.40.43 AmRugi bro. Patut dulu masuk tentera boleh joget macam ni setiap hati tanpa ada orang judge. Sihat pun sihat, lawak pun lawak.

Screenshot 2020 08 09 At 11.41.02 AmAdmin pun dok perhati dia dari tadi. Bukan main ye enjoy dengan baju rumput-rumput tu. Happy betul!

 

Baca: “Terhibur weh” – Netizen Terhibur Tengok Budak Ini Joget Sambil Menangis

Screenshot 2020 08 09 At 11.38.25 Am

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.