in

“Cantik, Macam Selena Gomez!” – Anak Dara Que & Linda Dah Berusia 12 Tahun, Mula Ikut Langkah Ibu Suka Menari

Page Ratu

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Lama dah kita tak dengar apa-apa cerita dari keluarga Que Haidar dan juga Linda Jasmine kan? Jangan risau, family diorang masih lagi bahagia walaupun dah 12 tahun mendirikan rumah tangga.



Pada 26 Oktober lalu, puteri sulung pasangan yang sama cantik sama padan itu, Tengku Ratu Haidar selamat menyambut ulang tahunnya yang ke-12. Wah sekejap betul masa berlalu eh!

Untuk menceriakan sambutan hari lahir Ratu, Que Haidar meluangkan masa bersama dengan melakukan video di Instagram dan juga TikTok menerusi akaunnya iaitu @quehaidar. Que Haidar memang dikenali dengan sifatnya yang sering melayan gelagat anak-anaknya.

Dalam video yang dikongsikan, ramai yang tertarik dengan gerak tari oleh Ratu bersama ayahnya. Ada yang memberi komen bahawa mereka seakan baru teringat bahawa ibunya merupakan seorang penari yang disegani.

“I hampir lupa that her mom was a dancer” – Netizen

Bukan itu sahaja, lebih banyak komen di video itu yang terpesona dengan kecantikannya. Mana taknya, wajah Ratu itu dikatakan seiras dengan selebriti Hollywood, Selena Gomez. Ibu dan ayah pun sama cantik sama tampan, mestilah anak pun cantik rupa parasnya, betul tak?

Que Komen Full

Tahu-tahu dah besar dah anak Que dan Linda ni. Harapnya Ratu terus melebarkan bakatnya sebagai penari disebabkan ibunya dan boleh untuk melibatkan diri dalam bidang seni seperti ayahnya pula.

By the way, Min terasa tua pula bila tengok Ratu ni… Macam baru semalam tengok dia time baby..

Baca: “Jangan sampai hilang” – Anak Dedah Hobi Ibu Suka Kumpul Tupperware, Sampai Penuh Satu Almari

Page Tupperware 1

Sumber: TikTok

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.