in

Budak-budak Dapat Duit Raya ‘Drive Thru’ Daripada Orang Sangkut Jammed Lepas ‘Wish’ Hari Raya

Ft Duit Raya Budak Budak

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Rezeki tak salah alamat! Rasa jealous pun ada bila tengok dia orang ni! Sekumpulan kanak-kanak dapat kumpul duit raya dengan begitu banyak tanpa perlu beraya sakan dari rumah ke rumah.


Seperti yang kita sedia maklum, sekarang ini kesesakan lalu lintas pada musim perayaan dilihat memang tak boleh bawa bincang, mereka yang tinggal di kawasan tertentu akan terkesan dengan lambakan kereta yang beratur di depan rumah.

Artikel berkaitan : Lain Dari Yang Lain, Trend Terbaharu Bagi Duit Raya Guna ‘Mock Cheque’

Artikel berkaitan : “Duit raya dapat, iPhone pun dapat” – Datuk Beri iPhone Sebagai Hadiah Raya, Netizen Berebut Mengaku Cucu

Disebabkan itu, kanak-kanak ini dengan cerianya memberikan ucapan hari raya Aidilfitri buat pengguna jalan raya yang tersangkut dalam kesesakan itu.

Dek kerana terhibur dengan kanak-kanak ini, pemandu-pemandu yang dalam perjalanan telah memberikan duit raya kepada mereka. Lebih menyeronokkan lagi, hasil yang mereka peroleh sangat banyak! Tebal sampul duit yang kanak-kanak ni pegang.

@adindatudungsarung

niat nak wish selamat hari raya dan hati2 memandu buat semua. tp tak sangka dapat duit raya 😂 terima kasih kepada semua yg memberi. semoga awak semua dimurahkan rezeki. Aamiin 🤲🏻 #hariraya2024 #duitraya

♬ Shik Shak Shok – Hassan Abu El So’oud

Menurut pemilik video, dia sendiri terkejut apabila anak-anak kecil itu tiba-tiba masuk ke rumah dan memberitahunya mereka dapat duit raya.

Menjengah ke ruangan komen, ramai yang cemburu apabila melihatnya, bahkan ada juga yang mendoakan kepada pemberi-pemberi wang tersebut agar dimurahkan rezeki.

Screenshot 2024 04 16 162210 Screenshot 2024 04 16 165431 Screenshot 2024 04 16 165612 Screenshot 2024 04 16 165654 Screenshot 2024 04 16 165804

Kenapa lah min tak terfikir buat macam ni masa kecil-kecil dulu.

Sumber : TikTok

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.