in

“Beruban pun, poket tebal” – Netizen Mengata Emir Nampak Macam Bapa Mira Filzah Sebab Rambut Beruban

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Pasangan Mira Filzah dan Wan Emir Astar selamat diijabkabulkan pada minggu lepas dan selepas selesai tiga majlis, pasangan ini terus meluangkan masa bersama berbulan madu di Langkawi.


Kalau korang pengikut Mira Filzah di Instagram, mesti tahu kan pelakon Pujaan Hati Kanda itu ada muat naik gambar dan instastory setiap hari ketika di Langkawi.

Selain kongsi tentang penginapan, Mira juga ada share tentang aktiviti mereka suami isteri sepanjang berada di Langkawi selama beberapa hari.

 

Mengata pasal uban Emir

Tapi, dalam pada mereka bergembira dan ramai yang seronok tengok pasangan pengantin baru ini, ada pula cerita yang tidak menyenangkan datang dari siapa lagi kalau bukan netizen kan?

Beberapa netizen dilihat memberi komen tentang rambut Emir yang kelihatan sedikit beruban melalui gambar-gambar yang dimuat naik oleh isterinya di Instagram.

Malah, ada yang turut memerli pasangan tersebut dengan berkata Emir itu seolah-olah seperti bapa Mira Filzah pula. Ada juga yang sempat memerli tentang Emir yang tidak memandang Mira seperti yang viral baru-baru ini. Yela, kan ramai yang suka dengan cara Emir pandang Mira…

 

“Yang penting dia boleh bimbing Mira”

Walaupun ada yang memerli, ada juga netizen yang memberi komen baik dan positif kepada pasangan ini. Seorang individu menasihati netizen supaya jangan hanya menilai daripada rupa dan usia sahaja kerana apa yang penting, Emir boleh jaga serta bimbing Mira. InsyaAllah…

Sweet betul pasangan pengantin baru ni… Sama cantik, sama padan!

Baca: Kutuk Lace Baju Pengantin Mira Filzah Macam Alas Meja, Pereka Fesyen Rico Rinaldi Tegur Netizen Bermulut Lancang

Sumber: Instagram
Sumber: Instagram
Sumber: Instagram
Sumber: Instagram
Sumber: Blog
Sumber: Blog
Sumber: Instagram

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.