in

“Berkecai weh” – Netizen Terkedu Tengok Koleksi ‘Action Figure’ Dirosakkan Oleh Seorang Budak

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Setiap orang pasti ada hobi tersendiri. Ada yang suka memancing, suka main moto, suka kumpul setem dan tak kurang juga yang suka kumpul patung permainan atau lebih dikenali sebagai ‘action figures


Cakap pasal ‘action figures‘ ni, admin nak share satu cerita pasal ‘kemusnahan’ action figure hasil tangan seorang manusia kecil bernama kanak-kanak. Walaupun admin tak kumpul ‘action figures‘ ni, tapi admin tetap rasa kesakitan tuan dia yang tengok koleksinya hancur berderai. Cuba korang tengok tweet oleh @UvuvwevwevOssas kat bawah ni.

 

Menangis weh!

Serius pedih weh tengok koleksi peribadi jadi macam tu. Tak kisah lah kumpul apa pun, tapi kalau end-up hancur macam tu sapa tak sedih kan.

Walaupun admin tak berapa faham apa yang dia cakap, tapi admin dapat rasa koleksi dia yang MG atau PG tu mesti lebih berharga dari SD tu kan. Nasib baik tak kena campak kolam sepupu dia tu.

Adoi sedih gak ni tau-tau dah koyak. Geng-geng yang rajin mengumpul ni, kotak pun dia simpan baik-baik tau. Sentimental value katanya.

Tak kisah lah budak ke apa sekali pun, minta jauh lah dari merosakkan koleksi peribadi orang. Penat weh nak kumpul duit beli semua tu.

Amboih, mentang-mentang lah nak dekat raya ni, sampai menagis pun lagu raya. Tahu lah tahun ni raya tak boleh balik kampung sebab PKP. Mohon bertabah ye semua.

 

Baca: “Dia tak suka kucing biru” – Netizen Berdekah Tengok Kucing Ini Jatuhkan Replika Doraemon Tuannya

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.