“Bangga eh kau tergedik gedik jual body”-Kecoh! Wanita Dan Lelaki Sakan Menari Ghairah Di Pantai Teluk Kemang

Biasanya cuti hujung minggu atau cuti sekolah, mak ayah akan memanfaatkan masa terluang anak-anak dengan membawa mereka bercuti, tak kisahlah balik kampung, travel ke oversea atau bercuti dalam negara.

Namun apa yang berlaku di Pantang Teluk Kemang, Port Dickson ini cukup mengejutkan dan pastinya bukan sesuatu yang baik untuk ditonton kanak-kanak.

 

Baru jer lagi raya korban..Bawa2 le hormat sikit weh..!!

Bawa family mandi laut, sekali ada tarian macam ni daa…Lokasi : Pantai Teluk Kemang, PD.

Posted by Viral.my-ORIGINAL on Monday, August 12, 2019

 

Video berdurasi hampir 8 minit ini menujukkan sepasang lelaki dan perempuan menari ‘twerk’ di tepi pantai dipercayai Teluk Kemang, sambil ditonton pengunjung-pengunjung yang ada di situ.

Ada yang kelihatan terkejut dengan tindakan 2 individu tersebut, namun kelihatan beberapa orang ‘penyokong’ atau kawan-kawan kepada penari.

 

Tetiba ombak besar dtg.. Bru dtg hakal…

Sumber: Facebook

Admin give up, tak tahu nak cakap ape dah….

Baca : “Mana ada orang solat dulu baru tayamum”  Netizen Pecah Perut Tengok Gelagat Adik Solat Tepi Pantai

 

 

 

Ditulis oleh Isa Zubir

Sejenis manusia yang sempoi, masuk air dan kuat makan. Spesis makhluk yang kalau gelak tak ingat dunia, tapi tak perlu risau sebab aku still waras lagi. Perkara paling penting dalam hidup aku - FAMILY dan KERJAYA, yang lain jatuh nombor dua.