in

“Anak lambai-lambai kat siling”- [VIDEO] Seram! Anak Nampak ‘Sesuatu’ Masa Tengah Review Makanan

Ft Image

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Acap kali kita mendengar cerita orang tua-tua yang mengatakan budak yang tidak pandai bercakap lagi mampu untuk melihat benda ‘halus’ kan? Kita masih tak dapat melihat sejauh mana kesahihan cerita ini. Yelah sebab kita dah besar, mana nak nampak…



Tetapi kejadian ini terjadi dirakam sendiri oleh seorang youtuber, Khairun Nisa selepas mereka anak beranak mengunjungi Cameron Highland pada hujung tahun lepas.

Menurut Khairun Nisa, sejurus keluarganya pulang dari pasar malam berdekatan, mereka mula prepare untuk shoot video Youtube nya, dan tidak lama kemudian dia berasa tidak sedap hati kerana terasa seakan ada orang ‘mengintai’ mereka di balkoni hotel mereka. Haaaa sudah…

Dalam keratan video yang berdurasi 40 saat itu, semasa mereka asyik membuat food review, kelihatan anak mereka tiba-tiba menunjuk di sudut siling dalam bilik tu kepada suaminya.

Saya tak perasan sebab tengah fokus pada makanan. Saya perasan anak saya bersembang dengan ‘benda’ tu masa saya edit video. Meremang terus dibuatnya’’

Saya tak pasti apa yang ‘benda’ tu cuba nak bagi pada anak saya tapi saya bersyukur sebab anak saya geleng kepala’. Nasib baik kau reject dik…

Hantu1 1

Hantu2

Hantu 3

Difahamkan lagi gangguan itu cuma sekejap dan berlaku pada hari pertama sahaja, dan pada hari seterusnya mereka berkata semua nya normal dan baik-baik sahaja,

‘Mungkin terikut balik kot.. dah balik lah tu..’

 

Baca:“Hantu tu siap senyum” – Ingatkan Main Sorang-sorang, Rupanya Ada ‘Kawan’ Kat Sebelah Dalam Gambar

F.b 10

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.