in

“Aku rasa dia tak minat orang pregnant” – Dakwaan Hana Azraa Mengatakan PU Abu Curang Buat Netizen Meluat

Collage 57

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Setelah beberapa lama tak dengar kontroversi tentang bekas peserta Pencetus Ummah ini, baru-baru ni namanya kembali menjadi perbualan orang.



Topiknya masih sama, PU Abu didakwa curang dengan isterinya. Kalau korang semua ikuti perkembangan lelaki ini, korang mesti tahukan yang isteri barunya, Hana Azraa kini sedang sarat mengandung anak mereka.

Untuk korang yang tak tahu, beberapa hari lalu, Hana telah memuatnaik gambar seorang wanita di Instagram peribadinya mengatakan bahawa perempuan dalam gambar tersebut adalah kekasih suaminya.

Photo 2020 01 26 19 13 22 1
Sumber: blog

Bagaimanapun, gambar ini telah dipadam beberapa minit selepas itu dan PU Abu telah pun tampil menjelaskan situasi tersebut dengan menafikan dakwaan dari isterinya itu.

Screenshot 2020 01 29 At 11.23.04 Am
Sumber: blog

“Aku rasa dia tak minat bini dia pregnant”

Ekoran dari ini, ramai netizen telah memberikan pelbagai reaksi tentang dakwaan ini. Ada yang mengatakan PU Abu tak suka isterinya mengandung kerana sebelum ini pun dakwaan curangnya berlaku semasa bekas isterinya, Ain Afini sedang mengandung.

Screenshot 2020 01 29 At 11.27.23 Am Screenshot 2020 01 29 At 11.29.13 Am

Ada juga yang mengatakan ini adalah karma kerana Hana pernah merampas PU Abu dari bekas isterinya dulu.

Screenshot 2020 01 29 At 11.32.13 Am Screenshot 2020 01 29 At 11.32.44 Am

Ada pula yang mengaitkan insiden ini dengan coronavirus yang tengah melanda dunia sekarang ni…

Screenshot 2020 01 29 At 11.34.50 Am Screenshot 2020 01 29 At 11.35.11 Am Screenshot 2020 01 29 At 11.35.26 Am

Dah macam trend pulak sekarang dedah kecurangan pasangan dekat media sosial ek?

 

Baca: “Jangan jumpa aura lain” – PU Abu Pergi Umrah, Netizen Harap Tak Jumpa ‘Wanita Kaabah’

Screenshot 2020 01 29 At 11.40.06 Am

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.