in

“Jangan jumpa aura lain” – PU Abu Pergi Umrah, Netizen Harap Tak Jumpa ‘Wanita Kaabah’

Abumrah

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Semalam PU Abu ada uplad satu video di Instagram untuk mohon maaf kepada semua pihak. Video itu adalah sempena keberangkatannya ke tanah suci untuk menunaikan umrah.PU Abu juga meminta agar netizen mendoakan perjalanan serta urusannya menunaikan ibadah umrah selamat dan dipermudahkanNya.

Disebabkan sekarang tengah hangat dengan isu masalah rumah tangga Da’i Farhan dan PU Abu juga pernah ada isu sebegitu, ada netizen yang berpesan kepadanya.

Memerli kenyataan Da’i Farhan sebelum ini, netizen pesan supaya PU Abu tidak tersangkut dengan ‘aura’ lain ketika berada di Mekah terutamanya depan Kaabah.

Apatah lagi isterinya, Hana Azraa itu kini sedang berbadan dua jadi netizen pesan supaya PU Abu jaga niat untuk lebih fokus melakukan ibadah. Ada juga yang sempat sindir PU Abu agar tak bernikah lagi di sana.

Komen Abu
sumber: instagram

Tapi, walaupun ada netizen yang perli dan sarkastik tetap ada yang memberikan kata-kata positif kepada PU Abu. Selain itu, ada juga yang mengirim doa masing-masing untuk PU Abu bacakan di sana jika berkesempatan.

Macam-macam ehhh netizen ni…

Baca: “Depan Kaabah takleh control nafsu ke?” – Netizen Menyampah Dengan Statement Da’i Farhan, Samakan Dengan Kisah Cinta Rasulullah

Eh Kau Paan

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.