in

“Ada yang offer sekali dengan meal set” – Hotel Tawar Pakej ‘Work From Hotel’ Serendah RM19 Sekali ‘Check In’

Wfh 1

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Semua sedia maklum yang PKPB ni dah dilanjutkan sampai 7 November ini kan? Salah satu alternatif untuk kita putuskan rataian Covid-19 ini adalah duduk dirumah dan sekaligus kita semua digalakkan untuk kerja dari rumah lah kan?



Tapi tak bosan ke? Mesti nak merasa ‘angin luar’ kan? Min agak teruja bila ada orang kongsi yang ada beberapa hotel dekat kawasan ibu kota ini buat tawaran pakej Work From Hotel!

 

Harga serendah RM 19 sekali ‘check in’

Ada pakej yang dah sediakan makan, pakej yang disediakan adalah untuk beberapa jam je tau, tapi ada juga yang untuk sehari dan tambah RM 50 je kalau nak stay 2 hari satu malam.

Bila min tengok hotel-hotel dia ni bukan kaleng2 eh!

Elzmimeuuaea Ps Elzmimfu8Aeqzu6

Dapat berseronok, tenangkan minda dalam masa dengan harga yang berpatutan! Masa macam ni lah kita boleh ‘tapau’ duduk hotel relax-relaxkan otak dan badan kan?

Mungkin korang boleh cuba ni, ya lah selain dapat ‘berjimba’ dapat juga bantu perniagaan mereka yang mungkin terjejas dan dalam masa yang sama dah bantu unttuk pulihkan ekonomi negara.

Elzmimgvgaaf2Mf

Elznv0Eu8Aeghcz Elznv0Gu8Aamth2

Tapi ingat! Dapat suka-suka pun kerja kena buat, jangan buat benda lain ya. Ehek! Apa yang paling penting sekali, patuh SOP!

 

Baca : “Ni yang tipu Che Ta tu kan?”- Bekas PA Aliff Syukri Kantoi ‘Scam’ Frontliner Dengan Pakej Hotel Mewah Harga Murah?

Hotel 1

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.