in

Waspada! Wanita Terjumpa ‘Lighter’ Dalam Bilik Mandi Rumah Sewa Rupa-Rupanya….

Spycam5

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Allahu! Zaman sekarang ni memang kena waspada, terutamanya wanita, ada kemungkinan bahawa korang telah diintip secara halus sehalus-halusnya tanpa disedari dengan mata kasar.



Kejadian ini berlaku pada orang terdekat pemuda ini, isteri kawan dia ternampak pemetik api dalam bilik mandi  rupa-rupanya… 

 

Spycam!

Spycam2

Spycam
Sumber : twitter

“Guess what korang mesti ingat ni lighter kan ? No this is spycam

Mohon rt utk peringtan kita semua. Berlaku semalam bini kawan aku terjumpa dalam bilik mandi. Dasar cilaka sungguh. Check dalam ada memorycard & ada gambar sipelaku tu fuh . Tunggu apa nasib kau.

Pada perempuan n lelaki yg stay umah sewa mohon check balik semua tempat tmbh2 dalam bilik mandi dengan cara gelapkan rumah n cari benda yg menyala.”

 

Terjumpa dalam bilik mandi

Spycam3 Spycam4

Aduhai! Jadi kalau korang ternampak benda ni di tempat awam macam tandas ke fitting room ke mohon berjaga-jaga lah eh. Tak kisah lah lelaki mahupun perempuan!

 

Baca : Letak Kamera Tersembunyi Untuk Intip Mangsa Di Rumah, Taktik Baru Geng Samun

Ncs Modified20150502221621Maxw640Imageversiondefaultar 150509841

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.