in

[VIDEO] Remaja Terima Hadiah Tanah & Saham Daripada Ayah Sempena Ulang Tahun Ke-17

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Korang mesti selalu dengar kan, kalau masa birthday ada yang dapat duit, telefon, pakaian ataupun keluarga belanja makan sebagai hadiah.


Tapi lain pula dengan gadis dari Indonesia ini apabila dia, mendapat hadiah yang mungkin tak tersampai dek akal.

 

Dapat tanah dan saham sebagai hadiah

Viral baru-baru ni TikTok, apabila seorang gadis berusia 17 tahun menerima tanah dan saham sebagai hadiah hari jadinya.

Dia yang memberitahu bahawa ayahnya saja belum bagi hadiah manakala ahli keluarga lain sudah.

Namun tiba-tiba ayahnya mengajaknya keluar dengan alasan nak bagi sesuatu kepadanya, tapi dia agak terkejut kerana dibawa ke sebuah pejabat.

Tak disangka-sangka, rupanya si ayah berniat nak beri tanah dan saham untuk dilaburkan pada masa akan datang. Dia juga dilihat menandatangani segala perjanjian yang diperlukan.

Perkongsian melalui akaun TikTok @itsficaa itu telah meraih lebih dari 4 juta views.

@itsficaa

lly dad🥰

♬ original sound – xxtristanxo

 

“Dapat ucapan dari org tua pun dah bersyukur”

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terkejut dengan pemberian si ayah kepada anaknya itu. Selain ada juga yang menyifatkan bahawa rezeki orang lain-lain dan patut bersyukur macam mana pun.

Min mula-mula pon tak expect itu hadiah dia. Rezeki masing-masing kan.

 

Baca : “Tak pernah minta apa-apa dekat ayah” – [VIDEO] Gadis Menangis Dapat Hadiah Birthday Gelang Emas Dalam Kotak Facemask

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.