in

[Video] Lelaki Buat U-Turn Mengejut ‘Play Victim’ Siap Belasah Pelajar Yang Terlanggar Motornya, Tapi Lepas Tu…

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Malang buat gadis Vietnam ini, sudahlah sakit jatuh akibat kemalangan, dipukul teruk pula oleh individu yang menyebabkan kemalangan itu, siap play victim lagi.


Kejadian yang dipercayai berlaku di Vietnam ini bukan sahaja viral di negara tersebut, ia juga viral di media sosial tempatan yang rata-ratanya marah dan geram dengan tindakan lelaki berkenaan memukul gadis sekolah yang jauh beza kudrat dan saiz badannya.

Dalam video yang tular, kelihatan sebuah motosikal yang ditunggangi seorang lelaki bersama seorang pembonceng membelok untuk membuat pusingan-U namun tidak melihat dulu jarak dengan kenderaan di belakang.

Akibat tindakannya yang mengejut, berlaku kemalangan kecil kerana sepasang budak sekolah perempuan tak sempat berhentikan basikal mereka lalu terlanggar bahagian belakang motor lelaki berkenaan yang kemudian dilanggar oleh motor lain (juga tak sempat untuk berhenti).

Berang dengan apa yang terjadi, si punca kemalangan ini terus bangun dan menendang kepala salah seorang mangsa berkali-kali. Tak cukup dengan tangan kosong, di’tibai’nya gadis malang itu dengan baton stick

Keras woi! Orang ramai nak tolong pun tak berani sebab dia pukul budak tu takda belas kasihan langsung!

 

Sekali keluarga budak tu balas dendam…terciduk…

Geram? Marah? Korang mesti puas hati lepas tengok video ni. Keluarga perempuan tu cari dia sampai rumah! Boleh tonton video kat sini.

Kelihatan beberapa orang lelaki ‘sado’ mengerumuni lelaki itu yang tidak berpakaian kemungkinan sedang santai-santai di rumah.

Riuh kedengaran suara jeritan lelaki. Lelaki berkenaan dipegang oleh beberapa orang sementara yang lain memukulnya. 

Seperti bertemu dengan kifarahnya. Dia juga dipukul dengan batang kayu!

Kesimpulannya, jangan buat u-turn mengejut dan jangan guna kekerasan lebih-lebih lagi untuk benda kecil macam ni!

 

Baca : “Kesian driver kena tibai dgn besi” – [VIDEO] Lelaki Langgar & Himpit Kereta Kancil Sebab Tak Puas Hati Kena Potong Atas Jalan

Sumber: twitter
Sumber: bukalapak
Sumber: twitter
Sumber: twitter
Sumber: twitter
Sumber: twitter

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.