in

[VIDEO] Jom Kahwin Saya, Shinna? – Lamaran Kahwin Di AFFSuzuki Sweet Gila

Kahwin Stadium Featured

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Tahniah Malaysia!



Pasukan bola sepak negara berjaya menundukkan Myanmar 3-0 dalam aksi final Kumpulan A Piala AFF Suzuki di Stadium Bukit Jalil, semalam.

Dan mestilah sorakan kegembiraan rakyat Malaysia dan para pemain bergema di seluruh stadium meraikan kemenangan itu.

Lamar kahwin depan ribuan penonton

Semasa permainan berhenti rehat pada separuh masa, ada surprise untuk seluruh stadium bila sebuah lamaran perkahwinan telah dibuat di hadapan ribuan penonton.

Photo 2018 11 25 10 42 37
sumber: twitter

Sweet gila!

Shinna setuju kahwin!

Lamaran yang dipaparkan di scoreboard stadium terus buat stadium kecoh!

And the best part?

Shinna said yes!

Photo 2018 11 25 10 26 50
sumber: twitter

Wow, memang hebat bro ni sebab berani melamar depan penonton di stadium.

Cara melamar paling ‘rare’

Netizen yang tengok lamaran ni pun sama-sama excited untuk diorang. Ye la, cara lamaran ni jarang-jarang kita nampak kat Malaysia.

Kahwin 2
sumber: twitter
Kahwin 1
sumber: twitter
Kahwin 4
sumber: twitter
Kahwin 3.1
sumber: twitter

Tahniah kepada kedua-dua pasangan! Jangan lupa untuk update perkahwinan korang di media sosial nanti ok?

Baca: Tolak Lamaran 5 Duda, Nenek 65 Tahun Pilih Remaja 20 Tahun Jadi Suami

Nenek Kahwin Teruna

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.