in

[Video] Ditonton Lebih 4 Juta Kali, Netizen Terhibur Tengok Makcik Hempuk TV Sebab Emosi Dengan Sinetron

Ft Geram

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Jika impak drama atau sesebuah lakonan itu sehingga terbawa-bawa di dunia realiti sudah pasti mesej atau emosi dalamnya sampai kepada penonton.



 

Geram dengan watak dalam sinetron, sekali dihempuknya TV

Mesti ramai boleh relate dengan situasi gadis dari Indonesia ini yang terhibur dengan emosi ibunya menonton sinetron ‘Ikatan Cinta’.

Geram6

Bukan setakat emosi, ibunya punya geram hingga dihempuknya muka watak sinetron tersebut di kaca televisyen.

Aksi tersebut dirakam anak perempuannya dan dikongsikan di tiktok @umairtns.

Tolong lah ini tv gua hampir rusak gara-gara sinetron ini woii.”

Ditepuk-tepuknya muka watak yang dimarahi sampai terjatuh antenna TV mereka. Kemudian makcik tersebut cuba untuk letak kembali antenna tersebut tapi punya marah sampai letak terbalik pun boleh tak perasan.

@umairtns

tolong lah ini tv gua hampir rusak gara¬≤ sinetron ini woiii #ikatancinta #aryasaloka #amandamanopoūü§ó #fyp #fypdongggggggg #fyp

‚ô¨ original sound – umairtns – umairtns

 

Bukan itu sahaja, anak perempuannya juga kena tempias. Geram melihat reaksi anaknya yang gelak terhibur, dihempuknya pula si @umairtns.

@umairtns

part 2 nya nih gais,,,emak gua kesel nya sama elsa yg di tabokin gua:( #fyp #fyppppppppppp #aryasalokafans #glencachysaraofficial #amandamanopo

‚ô¨ original sound – umairtns – umairtns

 

Rata-rata netizen terhibur dengan telatah ibu @umairtns, tapi rupanya ramai juga yang geram dengan watak nama Elsa (lakonan Glenca Chysara, gadis pakai dress silver kat poster atas) dalam sinetron tersebut.

Geram1.1 Geram1.2 Geram1.3

 

Baca :¬†[Video] “Kalah mulut orang perempuan” – Inilah Jadinya Bila Orang Lelaki Emosi Tengok Drama Nur 2, Pecah Perut Tengok Dorang Weh!

Geram5

Sumber: tiktok

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.