[VIDEO] “Dia lari sebab takut!” – Ramai Marah Dorang Gurau Macam Ni!

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



[VIDEO] “Dia lari sebab takut!” – Ramai Marah Dorang Gurau Macam Ni!

&nbsp
 
00:00 /
 
1X

Nak bergurau ni tak salah tapi tengoklah masa dan keadaan sama ada sesuai atau tak.

Baru-baru ni seorang individu kongsikan cerita di mana dia dan rakan-rakannya kantoikan dua orang perempuan yang tengah OOTD dekat parking lot. Individu ni siap kongsikan video kejadian tersebut.

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

 

Sengaja sergah dua perempuan tu

Dalam video pendek tu, dari dalam kereta, dorang sergah dua perempuan berkenaan yang sedang ambil gambar. Bila kena sergah, berlarilah dua orang tu masuk dalam kereta dan dorang pun ketawakan.

 

Ramai orang marah!

Tapi dalam niat nak bergurau tu, ramai yang marah dan menganggap perbuatan mereka ni tak senonoh serta ibarat sengaja nak menakut-nakutkan kedua-dua perempuan tu. Kesian dorang tau!

Sumber: Twitter

 

Hanyalah gurauan semata-mata

Walau bagaimanapun, individu tersebut cuba mempertahankan tindakannya itu yang dikatakan hanya gurauan dan orang lain juga tidak berada di tempat kejadian serta tak tahu apa yang jadi.

Sumber: Twitter

Dengan gurauan kasar macam tu tambah pulak dengan respon macam tu, memang for sure lah bikin ramai marah. Hmm.. Rasanya lepas ni tak payah kot buat macam tu walaupun niat nak bergurau.

Nasib baik dorang takde sakit jantung…

Baca: Tular Gambar Remaja di LRT, Ramai Geram Kenapa Tak Tegur

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Amalina Zainal

Seorang yang optimis dan teliti serta berkemahiran dalam berkomunikasi; boleh bekerja dalam pasukan, berfikiran terbuka dan seorang yang menepati masa.