in

[VIDEO] Berdekah! Makcik ‘Touch Up’ Lipstick Dekat Cermin Kereta Orang, Sekali Driver Ada Kat Dalam

Makcik7

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Normal bagi seorang wanita sukakan kecantikan dan mahu sentiasa tampil menawan tak kiralah di mana pun mereka berada.



Jika berada di jalanan susah mahu touch up dengan menggunakan selfie camera, jadi biasanya bedal ajalah cermin-cermin yang ada di situ, cermin motor ke, cermin kereta ke, cermin kedai ke.

Tapi min nak ingatkan korang, kalau nak tumpang cermin kereta orang lain yang ber-tinted tu fikir-fikirlah banyak kali ya sebab kadang-kadang pemiliknya masih berada dalam kereta. Kang malu macam makcik ni, terkedu terus bila driver turunkan cermin.

 

Tak perasan driver kat dalam, reaksi makcik ni kantoi ‘priceless’ 

Dalam kenderaan tersebut kelihatan ada 2 orang yang sedang memerhati sahaja gelagat makcik berkenaan touch up lipstick. Tak mahu melepaskan memori yang jarang-jarang berlaku, kedua-dua individu berkenaan telah merakamkannya.

Sesudah makcik tersebut hampir selesaikan urusannya, mereka telah menurunkan tingkap lantas raut wajahnya terus berubah menjadi malu-malu. Jahat dorang ni kenakan makcik tu…

Korang boleh tengok video yang dikongsi oleh @afifwardah tu kat bawah ni.

@afifwardah

🤣🤣🤣 kepergok ngaca nih… tak tau klo aq lagi video in kamu. #auliafashion #auliastory #foryourpage #fypシ

♬ original sound – Afif Wardah – Afif Wardah

 

Ada part 2 tak?

Warganet terhibur melihat gelagat makcik itu

Makcik0.1 Makcik0.2 Makcik0.3

Video ni ditonton lebih 3 juta kali. Terciduk gais.

 

Baca : [Video] Lucu! Bapa Sapu Peel-off Mask Ke Seluruh Muka, Tak Pasal-pasal ‘Hilang’ Kening

Ft Wax Final

Sumber: tiktok

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.