in

“Tanam hidup hidup” – Pasangan Kekasih Kena Rompak, Tembak & Tanam Dekat Tengah Hutan Waktu Tengah ‘Buat Projek’

Tanam Hidup Hidup

Malang bagi sepasang kekasih apabila saat mereka bersama seperti yang biasa dilakukan berakhir dengan tragedi. Sepasang kekasih dijumpai mati ditanam di sebuah kawasan hutan dekat Gutyrivka, Ukraine, lapor Daily Mail.

Yury Beznischenko, 44, dan teman wanitanya Alla Vitryak, 40, dikatakan sering memandu dan memberhentikan kereta di tengah hutan terbabit untuk berhubungan seks. Tapi, pada hari kejadian (Jun 2016) dua individu telah memerhatikan mereka sebelum menyerang pasangan itu.

Gennady Andreev, 39, dan rakan komplotnya Ruslan Klemenchuk, 36, telah menyerbu kereta SUV Volkswagen Touareg pasangan itu ketika mereka sedang melakukan hubungan seks.

Bunuh2

Bunuh3
sumber: daily mail

Andreev kemudian terus menembak Yury di bahagian kepala dan meminta Alla menyerahkan barangan emas miliknya. Tapi, lepas Alla dah bagi semua yang dia ada, Andreev turut tembak kepala wanita itu.

Meskipun sudah ditembak di kepala, pasangan itu bagaimanapun tidak terus mati dan sempat merayu dua perompak berkenaan untuk tidak membunuh mereka.

Andreev dan Klemenchuk bagaimanapun tidak menghiraukan mereka dan terus menanam pasangan tersebut hidup-hidup sebelum melarikan diri menggunakan SUV terbabit. Menurut polis,

Andreev dan Klemenchuk tembak mangsa dan tanam mereka. Mangsa ketika itu masih hidup. Lelaki dan wanita itu mati tertimbus dalam keadaan berpegangan tangan.”

Bunuh4

Bunuh7
sumber: daily mail

Andreev kemudian menyorokkan Volkswagen Touareg itu di sebuah garaj namun semuanya terbongkar setahun selepas kejadian.  Pada 2017, dia telah mencuba untuk jual beberapa bahagian kereta itu di internet dan ketika itulah pihak polis menangkapnya.

Polis menemui kereta itu yang telah dibuka beberapa bahagian dan sepucuk pistol yang digunakan untuk menembak pasangan berkenaan. Mereka kemudian menunjukkan pada polis tempat mangsa ditanam dan selepas 5 jam menggali barulah pasangan itu dijumpai.

Bunuh5

Bunuh6

Bunuh8
sumber: daily mail

Selepas dibicarakan, akhirnya pada 2 Disember baru-baru ini mahkamah menjatuhkan hukuman penjara seumur hidup kepada Gennady Andreev dan 12 tahun penjara untuk Ruslan Klemenchuk.

Baca: “Dia berlagak sangat!” – Remaja Kena Seksa & Bunuh Oleh Dua Rakan Karib Sebab Bongkak Muka Cantik

Bunuh Kawan