in

“Tak rasa malu ke?” – Zara Zya Promote Produk ‘Tambah Ghairah’, Netizen Tuduh Tak Kena Dengan Penampilan

Dengan jumlah followers yang banyak di media sosial terutamanya Instagram, kebanyakan selebriti di Malaysia telah menjadikan tempat mereka ini sebagai side income untuk mempromosi produk.

Jadi, tak hairanlah kalau korang follow artis-artis dekat Malaysia ni dorang banyak iklankan produk selain menjadi duta untuk sesebuah jenama.

Baru-baru ini, Instagram pelakon Zara Zya telah dihujani kecaman netizen gara-gara video TikTok yang dikongsikan untuk mempromosikan satu produk.

Ini kerana dengan penampilan pelakon popular ini, ramai netizen merasakan dia tak sesuai mempromosikan produk dewasa seperti ini.

Biar tiap malam macam pertama. Jangan bagi cik suami keluar malam. Yang masih dara pun kena jaga Miss V tu betul-tau tau, aset kita tu.”

“Tak sesuai review macam ni dengan penampilan sis”

Bagaimanapun ada segelintir netizen yang berfikiran positif mengatakan mungkin yang memuat naik hantaran tersebut merupakan pembantu peribadinya.

 

Baca: Pakai Baju Ketat Punya Pasal, Habis Instagram Zara Zya Dicemari Tohmahan