in

“Sampai runtuh tiang” – Netizen Terhibur Tengok Gelagat Lelaki Main Bola Jaring

2Netball

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Bersukan bukan sahaja dapat menyihatkan tubuh badan malah dapat mengeratkan hubungan silaturahim dan berhibur. Sekali sekala kalau dapat bersukan dengan kawan-kawan tu memang tak kering gusi dibuatnya.



Ada satu video oleh @_Najooo_ di Twitter ni confirm buat korang gelak. Dalam video tu, kita boleh tengok orang lelaki main netball. Ya orang lelaki main netball. Dan yang paling best, dorang ni main sampai jatuh tiang. Tak percaya? Cuba korang tengok video kat bawah ni.

 

Ganas lain macam

Hadoii.. kerasa perut admin tengok perangai sorang-sorang yang main ni. Mula-mula ingatkan serius, tapi bila nampak ada orang turunkan tiang tu terus admin gelak. Terhibur betul!

Screen Shot 2019 11 30 At 10.56.49 PmItu member takleh pakai. Kesian nak score gol pun susah. Macam main kat arcade dah tiang gerak-gerak.

Screen Shot 2019 11 30 At 10.57.15 PmScreen Shot 2019 11 30 At 10.58.19 PmFirst sebab macam langkah terlebih. Pastu berkerumun macam main ragbi. Confuse sebentar admin tengok, dorang ni main sukan apa sebenarnya. 

Screen Shot 2019 11 30 At 10.57.42 PmHaah lah admin baru perasan. Bola plastik rupanya. Patut lah melambung semacam je. Boleh lah asalkan ada bola kan. Terima kasih lah ye buat admin terhibur hujung minggu ni.

 

Baca: “Patutlah Indonesia kalah” – Wajah Serupa Dengan Goal Keeper Indonesia, Mark Adam Diusik Punca Malaysia Menang Bola Semalam

Screen Shot 2019 11 30 At 11.11.32 Pm

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.