in

“Rakam dulu, lari kemudian”- Babi Dah Tunggu Dekat Tepi, Lelaki Gelak Kejutkan Member Tengah Tidur

Fi Babi Edit Baru 2

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Mesti ramai antara korang yang suka lepak-lepak, santai dekat pantai kan. Sambil hirup udara segar, boleh tengok kecantikan laut biru.



Namun, pernah ke korang terbayang akan ada babi yang datang lepak dengan korang?

Lebih kurang dengan kisah kali ini, apabila beberapa orang lelaki sedang tidur dan tiba-tiba ada babi yang datang ‘usya’ mereka. Tachod betul

 

Syok tidur.. datang tetamu tak diundang

Pengalaman ini mungkin menjadi kenangan ‘terindah’ buat sekumpulan pemuda apabila ada diantara mereka yang sedang tidur dan tiba-tiba mereka didatangi seekor babi yang sedang memandang tepat pada mereka.

Walaubagaimanapun yang menarik perhatian adalah, kawan yang lain bukannya terus lari tapi sempat untuk rakam dan baru kejut kawan-kawan yang tengah tidur itu.

Video ini telah dimuatnaik di aplikasi TikTok dan telah meraih hampir satu juta tontonan.

@lideqifaysza

Wei bangun ! Ade BABI bodo 😂 #esekeli #fyp #fypシ #fyppppppppppppppppppppppp #lawak #babi

♬ original sound – Samjidkhan – Samjidkhan

Dapat kita dengar yang tukang rakam dah ketawa dahulu lepas menyedari kedatangan babi itu. Dia terus membuka kamera dan rakam kejadian itu.

Tapi yang kesiannya, kawan yang tengah tidur tu mungkin tak sedar apabila dikejutkan. Tu yang laju je lari bila yang lain cakap ada babi datang.

 

Boleh pula dia tenung

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terhibur dengan kejadian itu. Hingga ada yang tak menyangka bahawa haiwan itu boleh saja tenung mereka yang ada disitu.

Reak Babi 1 Edit

Reak Babi 2 Edit

Reak Babi 3 Edit

 

Baca : Kami akan lakukan siasatan; Sushi Jiro Tampil Beri Keterangan, Tepis Dakwaan Ada Jual Daging Babi?

Foot Babi

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.