“Nmpk perempuan tet*k tersembul sikit ‘sedap ni’ depan aku”- Wanita Kongsi ‘Perangai’ Lelaki Bila Selesa Dengan Kawan Perempuan

Siapa yang kat sini tak ada bestfriend? Mesti ada kan.

Selain keluarga, kawan baiklah tempat kita meluahkan segala masalah atau rasa yang terpendam di dalam hati.

Namun betul ke lelaki akan tunjukkan ‘perangai sebenar’ dorang depan kawan perempuan yang dorang dah selesa? Macam yang dikongsikan wanita ini di twitternya.

 

“Kawan dengan lelaki ni memang best tapi…”

Mesti ada yang fikir biasalah mesti kita akan cakap benda yang kita pendam sorang-sorang pada kawan baik kita..nama pun bestie!

Kalau korang fikir macam tu, korang kena baca thread wanita ini di twitternya.

ada lagiiii…..

Sumber : Twitter

Tapi kepada lelaki-lelaki di luar sana, jangan lah cepat terasa hati sebab wanita ini bukan tujukan kepada semua lelaki secara keseluruhannya

OBVIOUSLY BUKAN SEMUA LELAKI YE ANAK ANAK. BACA BETUL BETUL THREAD NI SAYA KHUSUSKAN UNTUK SEKOR JANTAN YANG TAK SEDAR DIRI JE. AMBIK IKTIBAR DAN PENGAJARAN. 😘

Well ada betulnya jugak kot? Tapi tak kisah lah lelaki ke perempuan, semuanya mesti ada ‘moment’ macam ni jugak. Betul tak?

Baca : Rampas laki kawan artis dia sendiri.. Juliana Evans Dedah Kaka Azraff Perampas?

 

Ditulis oleh Isa Zubir

Sejenis manusia yang sempoi, masuk air dan kuat makan. Spesis makhluk yang kalau gelak tak ingat dunia, tapi tak perlu risau sebab aku still waras lagi. Perkara paling penting dalam hidup aku - FAMILY dan KERJAYA, yang lain jatuh nombor dua.