“Mcm pahlawan jawa, so old dia pandang tepat mata aku”- Lelaki Kongsi Kisah Seram Diganggu ‘Benda’ Penghuni Locker Dorm 15

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Siapa yang penah belajar dan duduk di asrama mesti ada banyak kisah-kisah seram yang dorang dengar atau alami sendiri.

Kata orang, tak berasrama lah kalau tak merasa diganggu hantu? Betul ke?

Kali ni admin nak kongsi kisah yang dialami sendiri @th3D4rkS1de masa dia belajar di salah sebuah sekolah berasrama di Perak.

 

“Kata orang, tak berasrama lah kalau tak merasa diganggu hantu? Cerita kalini bagi aku the most tragic story in my life bila…”

 

“Keadaan mula2nya biasa and seronok je. But ada satu harini kawan kami sorang ada perangai pelik, kuat baran and suka menyendiri, we called him Bad.”

Sumber: Twitter

 

“…start malam tu Bad dah makin pelik, malah dia macam bukan diri dia”

Sumber: Twitter

 

“Bad makin menjadi-menjadi lepas kitorang dipanggil dan kena sound dengan BADAR, malam tu Bad sampai…”

Sumber: Twitter

 

“Time tu baru aku nampak something weird or creepy dekat tempat imam, antara bilik bilal and bilik BADAR. Seorang pakcik like pahlawan jawa, so old, he look tepat ke arah aku…”

Sumber: Twitter

 

“One day, kawan aku yang lain, we called him Bulat. Dia pulak meracau, aku baru balik dari kelas time tu…”

Sumber: Twitter

 

“Pakcik tu datang kat aku, kat hujung katil, whispering me something yang aku tak paham langsung…”

Sumber: Twitter

 

Katanya kes ni dah lama berlaku, pada tahun 2009 namun ia masih kekal dalam ingatannya sehingga kini.

 

Baca : Budak Bersilat, Nenek Kebayan Peluk Pocong: Gadis Kongsikan Pengalaman Seram Malam Keliwon

 

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Isa Zubir

Sejenis manusia yang sempoi, masuk air dan kuat makan. Spesis makhluk yang kalau gelak tak ingat dunia, tapi tak perlu risau sebab aku still waras lagi. Perkara paling penting dalam hidup aku - FAMILY dan KERJAYA, yang lain jatuh nombor dua.