in

‘Lepak warung ramai tengok’ – [Video] Persis Wanita, Kejelitaan Pemuda Ini Buat Ramai Netizen Cair

Ft Pretty Boy

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Memiliki kulit putih dan mulus adalah dambaan kebanyakan wanita Asia lebih-lebih lagi wanita tempatan. Masing-masing berlumba-lumba untuk mendapatkan kulit yang dikatakan ‘beauty standard’ ini. Namun siapa sangka lelaki juga memiliki ciri-ciri ‘kecantikan’ yang didambakan.



 

Ingatkan tengah pujuk awek merajuk sekali keluar suara…

Pemilik akaun aplikasi tiktok @ranggamarup18 merakam rakannya dari belakang. Dia seakan-akan sedang memujuk ‘wanita’ merajuk sambil menyentuh leher dan bahu rakannya itu. Netizen awalnya menyangkakan rakan tersebut adalah seorang wanita lebih-lebih lagi dengan kulit putih mulus dan memakai rantai.

Datang-datang tiba-tiba ada yang marah tu…

Jangan marah, eh udahlah tu jangan marah nanti dibelikan ais krim…

Sekali dia keluar suara…

@ranggamarup18

Halu aja dulu hahaha #ohno

♬ Oh No – Kreepa

 

“Bingung, tu lelaki ke perempuan?”

Keluar suara sekali lelaki daa…min pun insecure camni!

Walaupun sudah mengeluarkan suara jantan, masih ada netizen yang keliru dengan status sebenar rakannya itu. Dia bertanyakan sama ada lelaki berkenaan lelaki atau wanita? Bagi menjawab persoalan tersebut, Rangga telah memuat naik video baru.

Langsung tanya dengan orangnya ni ada sebelah saya.

Fatih sini…banyak sangat yang tanya, kau ni lelaki ke perempuan…

Jawapan pemuda berkenaan membuatkan min pun malu sekali…

@ranggamarup18

300k view gw bikin dia cantik!!! @slawhaill @16agatha

♬ Oh No – Kreepa

Sudah tertanyatalah dia seorang lelaki ye guys.

 

“PRETTY BOY.”

“He looks more she than me…”

Netizen lebih-lebih lagi kaum hawa ramai yang terpegun dan tak kurang juga yang menyatakan mereka insecure dengan kejelitaan pemuda tersebut.

Pretty0 Pretty01 Pretty02

BTW, ada yang cakap muka dia macam Hana Delisha. Korang rasa?

 

Baca : “Kok makin muda ya?” – Netizen Ternganga Tengok Nenek Umur 53 Tahun Langsing Persis Gadis Remaja

Wow

Sumber: tiktok

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.