in ,

Kedai Jual Peralatan Makan Daripada Kayu Jati Yang Lawa-Lawa Ini Bertempat Di Seri Kembangan

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Sejak dari musim PKP sampai PKPP ni, min perhatikan ramai betul buat dekorasi bilik mandi,, bilik tidur dan ruang tamu rumah. Jadi, apa kata korang buat dekorasi dekat dapur dan atas meja makan pula.


Kalau korang tak berminat atau berpeluang untuk menggunakan pinggan kaca viral tu, apa kata try sesuatu yang baru dengan mencari peralatan dapur dan makan daripada kayu jati ni. Kat mana nak cari? Ada satu kenal ni dekat Seri Kembangan.

 

Alat peralatan dapur yang berasaskan kayu jati

Tengok je macam dah rambang mata kan? Nama kedai ni Jack Creatus Furniture Co, kedai ni  menjual barang-barang home decor, lokasinya terletak di Taman Equine di Seri Kembangan, kedai ini mempunyai banyak hiasan unik yang akan membolehkan korang cuci mata sampai berjam-jam kat dalam kedai tu. Menurut KL Foodie.

Dari papan pemotong kayu jati hingga mangkuk salad kayu jati, macam-macam ada! Kayu jati adalah campuran kayu coklat kekuningan yang sangat kuat. Juga, kayu jati ni tahan daripada serangan serangga maknanya kualiti disini memang terjamin.

Allahu,, menggugat iman betul tengok gambar-gambar dia.

Baca : “Beli RM200 je, jual RM20,000” -Tak Sangka! Mangkuk Yang Biasa Diguna Isi Lauk Rupanya Mahal, Netizen Mula Pamerkan Koleksi

Sumber: KL Foodie
Sumber: KL Foodie
Sumber: KL Foodie
Sumber: KL Foodie
Sumber: KL Foodie

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.