“Jennie nampak macam peminat Yuna” – Netizen Pelik Kenapa Muka Jennie Macam Orang Baru Bangun Tidur?

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Semalam baru je cerita pasal kecantikan Lisa Blackpink lepas dia tampil dengan imej baru sampai ramai peminat-peminatnya samakan Lisa dengan Barbie. Tapi, lain pula yang jadi pada salah seorang ahli kumpulannya ini, Jennie.

Macam yang korang tahu, Jennie ni pun tak kurang cantiknya juga dan sering dikenali dengan gaya tariannya yang seksi dan buat ramai peminat-peminatnya cair.

Bukan tu je, kerana populariti dan kejelitaan penyanyi ini, dia juga telah diambil untuk menjadi duta jenama terkenal Chanel dan model untuk kosmetik Chanel.

Tapi semalam, penyanyi kebanggaan Malaysia, Yuna telah muatnaik gambarnya ketika dia menghadiri Paris Fashion Week bersama duta Chanel, Jennie.

Apa yang mengejutkan, dalam gambar ni, Yuna yang mengenakan pakaian dari Chanel nampak sangat stylish dan high fashion tapi Jennie nampak biasa-biasa je bila berdiri sebelah penyanyi tinggi lampai ni.

Korang tengok je lah gambar kat atas ni, memang beza betul Yuna dengan Jennie yang hanya memakai jeans, blouse dan cardigan untuk menghadiri Paris Fashion Week ni. Tapi walaupun nampak biasa, baju dia beribu riban lah…

Dalam gambar yang dimuatnaik oleh Yuna di Twitternya ini, kebanyakan comments macam tak percaya yang orang sebelah Yuna tu Jennie sebab dia nampak sangat biasa.

Pun begitu, ramai juga yang amaze bila dua idola mereka ni bergambar sekali dan mengharapkan Yuna dan Jennie akan buat kolaborasi bersama tak lama lagi. Kalau dorang buat betul-betul confirm meletup kebabom!

Apa-apa pun dua-dua cantik hoccayyy. Admin love.

 

Baca: “Marah sampai unfollow Tokti?” – Yuna Sentap Dengan Siti Nurhaliza Sampai Unfollow Instagram?

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Nadia Ghafar

Pendengar setia Willie Nelson