in

“Igtkan apa tadi” – Disangka Barang Sihir, Netizen Tercyduk Lepas Tengok Thread Lelaki Ini

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Orang tua-tua cakap kalau jumpa benda pelik-pelik jangan gatal tangan nak sentuh atau bawak balik, sebab kita tak tahu apa benda dalam tu. Lagi-lagi kalau dah berbalut dengan kain ke tutup rapat-rapat ke.


Lain pulak dengan satu objek misteri yang dijumpai oleh lelaki ini. Nak tahu apa objek misteri dan kandungannya, korang kena baca thread oleh @AmanJamadi kat bawah ni. Harap bertenang dan kekal sabar ye.

Benda apa tu?

Kalau tanya admin lah kan, memang admin buat-buat tak nampak je benda-benda macam tu. Nak sentuh atau bawak balik memang tak lah. Tapi lelaki ni berani.

Haish jangan bawak balik. Aduhh seram pulak admin.

Haa.. dah siang baru buka. Jenuh saspen menunggu lama-lama ni.

Aduhh.. tercyduk admin sekali. Ingatkan apa benda lah dalam tu, rupanya cempedak. Siapa lah punya idea nak balut macam tu.

Betul gak tu, orang tu banyak kain lebih. Tapi lepas ni boleh bagitau nenek kot, kalau nak balut, jangan pakai kain kuning. Saspen dibuatnya.

 

Netizen tercyduk

Fuhh.. nasib baik bukan benda-benda sihir ke apa. Nasib baik gak bukan admin sorang je yang tercyduk, ada gak netizen terkena sekali.

Confirm dah bau dulu. Dah bau sedap macam tu bawak balik lah. Kalau ada terjumpa orang buang bayi call Jabatan Kebajikan tau, jangan lupa! Tapi dalam kes ni buah cempedak, terus bawak balik lah apa lagi.

Jap admin confuse, nangka ke cempedak. Admin tahu buah cempedak diluar pagar je. Tapi kategori buah lah tu, bukan benda sihir atau bayi buangan.

 

Baca: “Jangan buka!  Sihir tu” – Adik Beradik Ini Ziarah Pusara Parents, Terkejut Jumpa ‘Botol Berisi Kapan’ Dekat Kubur Bapa

 

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.