in ,

GIVEAWAY!! Tiket Konsert Westlife The Twenty Tour 2019 Live in Malaysia

BERITA BAIK! Especially buat peminat-peminat Westlife di luar sana.

Team Lobak Merah berbesar hati nak bagi 2 keping tiket Westlife The Twenty Tour 2019 Live in Malaysia ..wowww!

Konsert tersebut akan berlangsung pada 8 dan 9 Ogos ini di Stadium Tertutup Malawati Shah Alam sempena 20 tahun penglibatan Westlife dalam industri muzik antarabangsa.

Bayangkan mesti ramai yang ternanti-nantikan konsert ni kan!

 

Setiap yang bertuah berpeluang untuk memenangi :

1 x Purple Zone Ticket bernilai RM373 setiap satu

So macam mana nak dapatkan tiket ini? Korang mestilah:

1.Like FB & Instagram Lobak Merah
2.Tag geng kpop dalam ruangan komen
3.Share kan post ini

Tu je! Bagaimanapun ia tertakluk pada terma dan syarat

Terma & syarat

  • Peraduan berakhir pada 31 Julai 2019, 11.59 PM
  • Setiap pemenang akan dapat 1 tiket
  • Berumur 18 tahun keatas. Dibawah 18 tahun takkan layak dapat Giveaway ini.
  • Pemenang akan dipilih secara rawak oleh Team Lobak Merah.
  • Hanya terbuka untuk standard seats.
  • Tidak boleh ditukarkan kepada tunai dan tak boleh non-entendable
  • Tiket percuma boleh ditebus sebelum 6 Ogos 2019 di Unit A-1-1 & A-1-2, 1st Floor, Block A Northpoint Office Suite No, 1, Medan Syed Putra Utara, Mid Valley City, 59200 Kuala Lumpur.
  • Segala info peribadi yang kami kumpulkan akan dikendalikan dengan baik mengikut polisi peribadi dan undang-undang privasi. Team LOBAK MERAH tidak akan mendedahkan maklumat peribadi anda yang dikumpulkan untuk peraduan ini kepada mana-mana pihak ketiga.
  • Sekiranya pemenang yang dipilih tidak dapat ambil dalam masa 12 jam selepas masa dihubungi atau selepas 3 percubaan untuk menghubungi, yang mana lebih awal,Team Lobak Merah  mempunyai hak untuk memilih pemenang lain dari penyertaan yang layak. Proses ini akan diteruskan sehingga tiket telah diberikan.
  • Kemasukan harus menggunakan nama pemenang, gambar, lokasi, pendapat dan / atau rakaman suara untuk tujuan publisiti tanpa pampasan, pertimbangan atau kebenaran tambahan, kecuali jika dilarang oleh undang-undang.
  • Pihak pengurusan tidak akan bertanggungjawab untuk sebarang kehilangan, kerosakan, dan tuntutan jika berlaku apa-apa pada tiket yang telah diberikan.
  • Lobak Merah mempunyai hak mutlak untuk meminda, menyemak dan / atau mengubah mana-mana terma dan syarat atau menukar mana-mana aspek pemberian pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dan tanpa memberikan apa-apa sebab.