in

“Eh kau tak ada kerja ke kak” – Peminat Minta Izin Untuk Bermadu Dengan Tya Adnan

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Dah lama dah berakhirnya drama 7 Hari Mencintaiku 2, tapi tak sudah-sudah lagi peminat adore lakonan mereka ni sampai terbawa-bawa dalam realiti


Terbaru isteri kepada pelakon utama drama itu, Tya Adnan dirisik untuk bermadu oleh seorang peminat, lapor mstar

Eh gila kau, tiba-tiba je!

Menurut perkongsian Tya di story Instagram miliknya, wanita itu dikatakan sedia melakukan kerja-kerja di rumah jika Tya sudi menerimanya sebagai madu. 

Wahhh bukan main kau kan, ingat Tya tak ada maid ke?

Menerusi perkongsian di story itu, Tya menunjukkan screenshot perbualan yang dihantar oleh perempuan itu kepadanya.

 

Menurut perbualan yang ditunjukkan, wanita tersebut dengan beraninya meminta nombor telefon Tya selain menyatakan hasratnya untuk tinggal bersama keluarga Tya sebagai madu. 

Wanita yang dikatakan belum bekerjaya itu turut menyatakan hasratnya untuk memiliki suami yang boleh melindungi di dunia dan akhirat. 

Wah wah akak ni, nak dipimpin ke Jannah ke…

Bagi Tya pula, dia sudah block wanita itu dari di laman sosialnya.

Pelik-pelik orang sekarang, tak salah kak nak cari jodoh tapi janganlah sampai kacau rumah tangga orang, bukan semua orang sanggup hidup bermadu.

Min tak rela, korang sanggup ke?

 

Baca : Tak nak orang undi sebab artis Rich Estranged Mahu Jadi Wakil Rakyat, Bakal Bertanding PRN Sabah Akan Datang

Sumber: Instagram
Sumber: Mstar

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.