in

Disangka Bidadari Rupanya ‘Sex Doll’, Apa Nelayan Ni Buat Sungguh Tak Sangka

Ramai yang berpendapat, lelaki ini pantang nampak wanita cantik, terus kata bidadari dari syurga lah, puteri kayangan lah dan macam-macam lagi. Yelah siapa yang tak akan terpikat kan.

Tapi apa yang berlaku di Sulawesi ini agak lain dari yang lain.

Kisah ini dipercayai berlaku pada 2016, namun mula menjadi viral selepas ramai yang retweet status ni.

“Ingat bidadari, rupanya sex doll”

Sumber : Twitter

Kalau korang nampak badan terapung di laut, mesti korang akan fikir itu merupakan manusia. Dan dah jadi kemestian kepada kita untuk bantu ‘individu’ yang berada dalam kesusahan itu.

Namun bagaimana kalau ‘manusia’ yang korang bantu itu merupakan bidadari?..takkan la hantu?

Dipakaikan blouse dan hijab setiap hari

Itu lah yang disangkakan nelayan di wilayah Sulawesi, Indonesia selepas terjumpa wanita cantik yang terapung di laut terus disangkakan bidadari yang turun dari syurga.

Sumber : Twitter

Disebabkan wanita yang disangka bidadari itu tidak bergerak, maka nelayan ini pun membawa pulang ke rumah. Malah siap pakaikan baju dan tudung lagi okey.

Yelah, siapa tak sayang lagi-lagi wanita itu cantik mesti dijaga dengan baik kan?

Namun kusangka panas sampai ke petang, rupanya hujan ditengah hari. Kisah nelayan terjumpa ‘bidadari’ tu kecoh sampai ke pengetahuan pihak polis.

Mesti lah pihak polis akan pelik dengan penemuan tersebut kan? So, polis pun pergi tengok sendiri ‘bidadari’ tersebut di rumah nelayan itu.

Rupa-rupanya….

Rata-rata netizen di twitter terkejut kerana nelayan tersebut tidak boleh membezakan antara manusia dengan patung, malah mereka siap troll lagi dengan kreativiti masing-masing..tapi betul juga, obvious kot.

Cuma satu status yang menarik perhatian admin daripada seorang ini di twitter yang mengatakan rumah nelayan tersebut tidak jauh dari rumahnya, katanya ramai yang datang ke rumah nelayan tersebut semata-mata ingin melihat dan bergambar dengan ‘bidadari’ itu.

Hurmm admin tak tahu nak cakap macam mana, admin pun jadi blurr bila sex doll dikatakan bidadari…hurmmm

Baca : Puk*mak betul lah, kau turun sekarang!.. Gadis Sound Lelaki Gila Seks Lepas Kantoi Tengah Gosok K*nek Dalam Bas