in

“Dah tu je yang famous” – Netizen Terbahak Tengok Ara Johari Kenakan Penonton Melatah

Ft Ara Johari Terhibur Peminat Melatah

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Di media sosial sekarang tengah tular satu video reaksi spontan daripada seorang peminat melatah ketika menyaksikan showcase solo Ara Johari.



Video yang dikongsikan menerusi saluran YouTube Budiey Channel itu tular di TikTok sehingga meraih lebih sejuta jumlah tontonan dalam masa sehari dan lebih 2,200 jumlah retweets di Twitter.

 

Peminat melatah

Dalam video berdurasi 4 minit 51 saat itu, dilihat penyanyi yang terkenal menerusi lagu Bunga itu berinterasi dengan seorang wanita yang duduk di bahagian penonton, Ara kelihatan begitu terhibur bersama dengan penonton lain ketika melihat telatah wanita itu melatah.

Malah, wanita itu tersasul menyanyikan lagu Wany Hasrita ketika meminta wanita itu menyanyikan salah satu lagunya yang berjudul Racun Hati kerana tidak akan menyanyikan lagu tersebut.

Screenshot 2022 10 03 154205

Bagaimanapun, ketika menyanyikan lagu sebenar, suara wanita tersebut sangat merdu dan Ara sendiri kelihatan kagum dengan kelunakan suaranya sebelum melatah semula.

 

Ketika masih melatah, Ara ada bertanyakan bahawa wanita itu memilih dirinya atau Wany Hasrita dan wanita itu dengan spontan menjawab nama penyanyi Terlalu Memuja itu.

Semasa Ara mengumumkan rehat sebentar selama 10 minit untuk salin pakaian, Ara ada tanyakan kepada wanita itu lagi lagu yang bakal dinyanyikan dan memberi hint bahawa ia adalah lagu-lagu hitnya.

Namun apa yang membuatkan penonton berdekah adalah, latahan wanita spontan mengatakan bahawa,

“Dah tu je yang famous.”

Screenshot 2022 10 03 154340

Video penuh

Menjengah ke ruangan komen, ramai netizen terhibur melihat telatah wanita tersebut, rata-rata tak kering gusi apabila menonton video tersebut.

Screenshot 2022 10 03 154805 Screenshot 2022 10 03 154815 Screenshot 2022 10 03 154841 Screenshot 2022 10 03 154852 Screenshot 2022 10 03 154903

Aduhai, meriah betul suasana kalau ada orang-orang macam ni. Min sendiri tergelak bila tengok.

Baca : “Nyanyian sampai ke hati” – ‘Cover’ Ku Ikhlaskan Oleh Ara Johari Kini Trending Di YouTube

Untitled Design 2022 03 28T112320.457

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.