in

“Dah tobek jadinya” – [VIDEO] Salah Timing Bagi Pickupline, Akak Barber Terkejut Sampai Tobek Kepala Customer

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Mesti ramai kan pernah gunakan pickupline sama ada saja-saja atau nak mengorat seseorang itu. Jangan nak tipu ehh.


Seperti cerita kali ini, apabila seorang lelaki nak bagi pickupline dekat seorang barber perempuan tapi lain pula yang jadi.

 

Salah timing

Baru-baru ini tular di media sosial apabila seorang lelaki memberi pickupline kepada seorang barber perempuan yang bekerja di situ.

Namun apa yang menarik perhatian, apabila lelaki itu salah timing nak bagi pickupline sampai barber tu tercukur bahagian tepi rambut dia dan nampak macam ‘tobek’.

Perkara ini telah dikongsi di aplikasi TikTok dan telah meraih lebih 200k views.

@yatt_mustafa

Throwback Video Lama Xpa Kan.Thank You So Much Dekat Adik2 Yang Selalu Support Mini Salon Kakyatt.#foryourpage #foryou #fypシ #fyp

♬ original sound – Yattmustafa – Yattmustafa

Dapat dilihat bahawa gadis itu terkejut lepas lelaki itu kata yang dia kelihatan ‘haram’.

Terus tersodok rambut dia dan mereka terpaku sebentar. Namun lelaki itu sambung semula bagi pickupline dia dan akhirnya kedua-dua tersenyum.

 

Nasib sempat cakap… kalau tak dah hilang telinga

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terhibur dengan perkara itu dan ada yang bergurau mengatakan nasib baik lelaki tu sempat cakap.

 

Dah tobek jadinya, korang kalau nak buat pickupline ke apa tolong tengok timing ye.

 

Baca : Viral TikTok Gadis Hantar Ex Pergi Nikah, Netizen Tegur Jaga Batas Takut Guris Hati Isteri Bekas Kekasih

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.