in

“Blessing in my life” – Wanita Teruja Bila BF Sarungkan Cincin Di Zakar Untuk Melamarnya.

Edited Full

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Lamaran merupakan satu tahap dimana pasangan kekasih akan menuju ke fasa yang lebih serius iaitu alam perkahwinan.



Si jejaka biasanya akan menyarungkan cincin kepada pasangannya sewaktu moment istimewa tersebut yang akan disertai dengan candle light dinner di hotel terkemuka, nyanyian lagu cinta, ucapan romantis, menghadiahkan sejambak bunga dan banyak lagi lah…Alaa macam yang biasa korang buat Smiley Tongue Out

Namun apa yang admin nak kongsikan ni merupakan kisah lamaran yang dilakukan seorang lelaki kepada kekasihnya yang boleh dikategorikan sebagai pelik dan berani mati!.

Lelaki Letak Cincin Di Zakar Waktu Lamar Kekasih

 

Menurut Mirror, lelaki yang tidak diketahui namanya ini dikatakan telah melamar kekasihnya dengan meletakkan cincin di Zakar dan seterusnya meminta pasangannya melakukan seks oral pada ketika ituwhattttttt the fish!!

Ya! Ni admin tak main-main.

Sumber Mirror berkata lelaki itu meletakkan cincin pada “boboi” nya sebelum menyuruh wanita itu menanggalkan cincin tersebut.

Kekasih Gembira, Kongsi Status Lamaran di Laman Sosial

 

Yang peliknya kekasihnya gembira dengan lamaran tersebut malah telah memuat naik status berkenaan lamaran tersebut sehingga ianya menjadi viral..Pulak dah, kalau korang akan buat benda sama ke? Admin tanya je..hahah

“I put my hands on his c**k and this is what I pulled out.

“He is truly a blessing in my life. I wouldn’t ask for anything else.

“In a perfect relationship, don’t date a broke f*** and if you give him the best head he’ll ever get, cook him food and don’t be a c***, you might get a 1.6c diamond too.”

Menurut sumber, difahamkan status mengenai lamaran tersebut telah dikongsikan tiga tahun lalu, namun status tersebut dimuatnaik sekali lagi sehingga viral dan menjadi buah mulut netizen di laman maya.

Penis Ring
Sumber : mirror

Bagaimanapun selepas kisah lamaran ini viral, tidak diketahui status pasangan tersebut sama ada bersama hidup bahagia atau berpisah.

Apa kata kita sama-sama doakan pasangan kekasih ni bahagia hingga akhir hayat, iyelah bab bina masjid ni tak elok doa yang bukan-bukan.

Yang bab macam mana dorang melamar tu korang hadamkanlah sendiri, kita ada budaya dan adat kita, jangan terikut-ikut sudah.

Baca : Si s*al ni melanc*p dalam kereta sambil buka pintu; Pelajar Trauma Tengok Adegan Lelaki Gila Seks Ni!

Takde Kerja Punya Orang

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.