in

“Benda free tp kena bayar?” – Bayaran Servis Tak Masuk Akal, Kedai Ini Dapat Perhatian Netizen

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Kita mesti pernah pergi kedai telefon kan? Tak kisah lah untuk beli, repair phone atau tukar screen protector. Pernah tak korang terfikir untuk ke kedai phone semata-mata untuk update Whatsapp? Macam pelik kan?


Itulah yang mungkin sering berlaku di sebuah kedai ni sehinggakan ada caj yang dikenakan untuk buat benda-benda simple macam tu. Tak percaya? Korang boleh tengok tweet @hishamdanielll kat bawah ni.

 

Senang buat duit?

Rata-rata netizen tak puas hati dengan harga yang dikenakan oleh pemilik kedai ini. Mana tidaknya, benda yang sepatutnya percuma dia caj kepada customers. Tapi ada juga tu yang menyokong, cuma harga tu kena revise sikit.

Ada betul gak yang dicakapkan ni. Tapi beragak lah nak charge tinggi sampai macam tu sekali. Servis, servis gak, tapi jangan ambil kesempatan charge tinggi-tinggi.

Kejam gak admin tengok. Kesian kat orang-orang yang kurang mahir bab IT ni. Tak memasal kena bayar benda yang patutnya percuma.

Yang ni admin setuju. Ada yang mahir dan tahu, ada yang tak tahu langsung, tapi terpaksa jugak sebab mustahak nak guna. Apa-apa pun pilihan ditangan korang. Buatlah pilihan dengan bijak.

 

Baca: “Dia gosok kertas dekat muka” – [VIDEO] Pekerja Kedai Kena Pukau Dengan Lelaki Menyamar Jadi Kontraktor Rumah

 

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.