“Baju outing MRSM” – Peminat Teruja Tengok Taehyung BTS Perform Pakai Kemaja Batik Ala ‘Mesyuarat PIBG’ Tapi Harga…

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Sekarang ni boyband  dari Korea BTS memang menjadi fenomena dalam kalangan peminat-peminat K-Pop di seluruh pelusuk dunia.

Nama kumpulan yang dianggotai oleh 7 jejaka tampan itu semakin melonjak naik apabila penghasilan lagu ‘Boy With Luv’ itu dikolaborasi dengan penyanyi dari Merika Halsey.

 

“Aku rasa bapa aku ada corak macam ni satu”

Baru-baru ini, BTS ada buat performance di Jepun, sebagai tribute untuk peminat-peminat setianya yang lebih mesra dengan panggilan ARMY.

Bagi mereka yang hadir dan peminat-peminat yang kongsikan detik indah tiu di media sosial begitu teruja apabila melihat konsert mereka itu.

Selain keasyikan persempahan lagi dan tarian lincah di atas pentas .Team kitaorang dah cuba buat tapi mengah, netizen di Malaysia ini beralih tumpuan kepada salah seorang anggotanya Kim Taehyung.

Ini kerana baju yang dipakainya itu menyerupai kemeja batik yang penjawat awam dan penuntut institut awam selalu pakai. Sekaligus perkongsian daripada @syihax itu mendapat tumpuan netizen lain sehingga boleh meraih 14.5k retweets dan 14.5k likes.

 

Baju outing MRSM – Netizen

Ramai netizen terhibur bila melihat baju yang dipakainya, siap ada yang kata macam baju mesyurat PIBG lagi.

Kemaja batik gomen pun, harga dia..haaa kau!!

 

Baca : “Jangan terlalu taasub! Kat akhirat nanti tak ditanya pun nama anggota BTS tu”- Alif Satar

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Izuan Jelani

Mende?