in ,

‘Baik Aku Parking Sendiri, Lambat Naww’ – [Video] Gadis Ini ‘Payung’ Kebolehan Kereta Dia Tetapi…

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Zaman sekarang, dah banyak teknologi yang dapat memudahkan kerja kerja manusia. Tetapi harus kita sedari bahawa kadang kadang ‘air tangan’ teknologi ini tak setanding dengan hasil kerja manusia.


Viral di Twitter, satu perkongsian video tentang kemampuan kereta yang dipercayai Honda Accord keluaran tahun 2020 boleh parkir dengan sendirinya. Tak payah beli Tesla kan?

Rata-rata netizen kagum dengan kebolehan kereta tersebut dan merasakan ia sangat memudahkan.

Namun ‘kelembapan’ kereta ini untuk adjust parkir membuatkan sesetengah daripadanya berasa geram. Min tengok pun geram je…

Walaupun cara kereta ini parkir tidak lah sepantas manusia, tapi sekurang-kurangnya dapat membantu untuk orang yang ada emergency.

Bagi min bagus je function ni, biarlah lembab sikit janji tak parking senget.

Baca: ‘Nampak Macam Sengaja’ [Video] Penunggang Motosikal Tiba-Tiba Dihimpit Kereta Sehingga Jatuh

 

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.